BRESLAU-B1 Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Dzięki dla Organizatorów.Pozdrowienia od oddziałów z Festung Breslau- my nadal sie bronimy w twierdzy ,do ostatniego żołnierza.
mis Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 pozdro dla komanda z Sulechowadajcie jakies namiary(Głogów)
bunkerites_banditen Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Fotka z Cigacic :) dla zainteresowanych !!!!!!
Albert Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Witam wszystkich uczestnikow inscenizacji w Cigaccicach!Breslau-B1 (kto to z nas?: Pweł,?Bandzior?)super zdjecie naszej grupy!!!!!!!!Panowie pokazalismy sie swietnie!Udalo nam sie stworzyc w oprzeciagu pol roku(bo przypominam ,ze pomysl powstala na zeszlorocznym Darlowie) wspaniala grupe...mysle ze ekipa jest zgrana i dobrze wyposazona!Dziekuje wszystkim za wklad i za to ,ze moglismy ziastniec!Tu naleza sie tez podziekowania organizatorom imprezy w Cigacicach...dzieki ktorym nasza grupa poraz pierwszy prawie w komplecie sie spotkala i rozpoczela swoja dizalalnosc!Szczegolne podziekowania dla Waldiego(glownodowodzacego) i dla Jasia( wniemieckim mundurze wygladał super!!!:)A nasza ,,Festung Breslau'' rozpoczela dzialalnosc''!Teraz naprzod!!!Powodzenia chlopaki!!!
Frozzer Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 na cafe allegro znalazlem taki oto linkhttp://willow.iie.uz.zgora.pl/~fishman/
Frozzer Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 i jeszcze ejdenhttp://www.bunkrowiec.com/galeria/cigacice/imagepages/image41.html
davx Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 WITAM WSZYTKICH ZLOTOWICZÓW .....Wrocław dzięki za grupowe foto jest super.Myśle że dobrze wypadliśmy jak na pierwszy raz a będzie jescze lepiej POZDRAWIAM DAWIDdavx
ramov Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Czołem!W imieniu Stowarzyszenia Trójmiejska Grupa Rekonstrukcji Historycznych ( wystapilismy jako jednostka Gwardyjska) pragnę serdecznię podziękowac Waldkowi Wojciechowskiemu i jego zespołowi za wspaniałą imprezę - również dziękkujęmy naszym wrogom" czyli całej stronie niemieckiej - która jak zwykle pokazała klasę i nieustepliwie broniła swych pozycji! a i po walce wspaniale się z nimi integrowało podczas wieczornego klubu rozrywki" - To nic iż wiadomy generał zasabotował uczestnioctwo sprzetu cięzkiego na imprezie - daliśmy wszyscy radę! i to właśnie jest piękne - razem i solidarnie nie oglądając się na nieżyczliwych i małych ludzi potrafimy robić swoje! - po raz kolejny pokazano nam -Chcieć to móc jak mawiał J. Piłsudski - tak więc róbmy i pomagajmy sobie nawzajem niżli strzepic języki i krytykować - lepiej ów uwagi zachowac dla siebie.Jeszce raz dziękuję wszystkim z którymi mieliśmy okazję spotkać się w Cigacicach!Do zobaczenia za rok !
Filbert Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Wielkie dzięki w imieniu organizatorów dla uczestników, widzów i wszystkich życzliwych ludzi którzy pomogli by impreza się udała!!! Za pomoc dziękujemy, za drobne niedociągnięcia przepraszamy! Znów okazało się że nie wielki budżet ale ludzie i ich entuzjazm tworzą dobrą imprezę. Świetne było to że tak duża grupa ludzi która często wcześniej się nie znała, kilka niezależnych grup a udało się coś fajnego zrobićTak jak napisał kolega „ramow” (tu pozdrowienia dla kolegów z TGRH); Chcieć to móc jak mawiał J. Piłsudski - tak więc róbmy i pomagajmy sobie nawzajem niźli strzępić języki i krytykować.Jeszcze raz dziękujemy wszystkim!!! W imieniu organizatorów Sekretarz LTRHPS. Czemu do zobaczenia za rok, będzie jeszcze dość okazji po drodze;)
wz Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Tak, szczególnie Piłsudski byłby dumny z tej rekonstrukcji, pewnie się teraz w grobie przewracaCzy te dzieci w mundurach niemieckich też odgrywały jakąś rolę, może edykacyjną?
Anna Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Witaj drogi Hansdekawka!Pragnę wszystkich przeprosić za moją niesłuszną uwagę dotyczącą udziału samolotów w widowisku w Cigacicach. Publicznie odszczekuję swoje słowa:Hau! Hau! Hau! Hau!Przyznaję się do popełnionego błędu i proszę o wybaczenie. To co zaprezentowała LTRH z PTF-em w Cigacicach pokazuje nowy tor w realizacji widowisk batalistycznych. Jestem pełna uznania i szacunku do waszej pięknej roboty. Człowiekowi który załatwił samoloty należy się duże 0,7. Napiszcie kto to załatwił...Anna H.
Sosab Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Czołem!!!Pod wrażeniem z relacji imprezy!Pokazaliście jak przełamywać bariery!!!WIELKI SZACUNEK W WASZĄ STRONĘ!To jest reenactment.....róbmy swoje....bez podziałów, barier, kłótni, swar!!!!Inni od WAS będą się uczyć!!!Liczę na Wasz udział w II Zlocie Grup Rekonstrukcji w Glinniku oraz na spotkaniu d-ców Grup!Pozdrawiam i jednocześnie chyle CZOŁA WASZMOŚCIOM!!!Sosabwww.arnhem1944.civ.pl
willi Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Ja również dołączam się do gratulacji. Impreza w tzw. 10". Jest to chyba najlepszy przykład na to, że można znaleźć ludzi, którzy dzięki swojej dobrej woli, chęci, niemałemu wysiłkowi i ograniczonemu budżetowi mogą zrobić bardzo udaną imprezę. A walorach towarzyskich to już nie wspominam. Pozdrawiam serdecznie w imieniu AA7, i oby do jak najszybszego zobaczenia !!!!WilliP.S. A te samoloty .....
Hansdekawka Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Droga A N N O, z uśmiechem przeczytałem Twoją samokrytykę.W dzisiejszych czasach mało jest ludzi zdolnych do przyznania się do swoich błędów. A publicznie - to już wyjątkowa żadkość.Stanęłaś na wysokości zadania.Normalnie po żołniersku. BRAWO!!! W jednym ze swoich poprzednich postów pisałaś,że będziesz w Cigacicach. I co byłaś? Jestem ciekaw czy Twoja samokrytyczna odpowiedź na mojego posta powstała na skutek wrażeń osobistych czy po obejżeniu zdjęć i przeczytaniu,lub wysłuchaniu relacji naszych miłych gości.Pozdrawiam, Hansdekawka.
Wiosna Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Swietnie sie bawiłam! Atmosfera całej imprezy była na 5+....no może pierwszej nocy smiech pewnej pani na sali ciutke mnie irytował ale pozatym hehe było wybornie.Po raz kolejny gratuluje wszystkim organizującym to spotkanie" , dziękuje wrogą" za wyrozumiałośc podczas mojego nieudolnego szukania u was zegarków :D i do nastepnego razu! :DWiosna STGRH
Boruta Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 O, to ja to by się chętnie dał ograbić z kieszonkowej cebuli, he he.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.