Witam. W czsie dzisiejszych wojaży byłem zmuszony przejechać przez podwórko gospodarza(oczywiście za jego zgodą).Jakie było moje zdziwienie gdy jako poidło dla kur zobaczyłem płyte oporową do możdzieża.Zdjęcia wykonałem tylko z jednj strony - przecież gospodaż nie mógł pozwolić na wylanie bezcennej wody!!Udało mi się stwierdzić,iż z strony montażowej nie znajduje się wpust na kulisty łącznik (jak np.w sowieckiej 82-jce)tylko wystaje rodzaj kuli. Gospodarz zagajony o pochodzenie opowiadał o korpusie Czechosłowackim - może to będzie jakąś wskazówką? Długość płyty 50cm , szerokość ok.40cm
Pytanie
galicya
Witam.
W czsie dzisiejszych wojaży byłem zmuszony przejechać przez podwórko gospodarza(oczywiście za jego zgodą).Jakie było moje zdziwienie gdy jako poidło dla kur zobaczyłem płyte oporową do możdzieża.Zdjęcia wykonałem tylko z jednj strony - przecież gospodaż nie mógł pozwolić na wylanie bezcennej wody!!Udało mi się stwierdzić,iż z strony montażowej nie znajduje się wpust na kulisty łącznik (jak np.w sowieckiej 82-jce)tylko wystaje rodzaj kuli.
Gospodarz zagajony o pochodzenie opowiadał o korpusie Czechosłowackim - może to będzie jakąś wskazówką?
Długość płyty 50cm , szerokość ok.40cm
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.