omi30 Napisano 23 Październik 2004 Autor Share Napisano 23 Październik 2004 czy ktos cos wie na temat bunkrów znajdujacych sie w lasach koło Gostynia ? albo ma jakies fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 witam jestem z gostynia i wiem co nieco, owszem jest sporo bunkrów wysadzonych wczasie ucieczki w 45r przez niemcy w kturych znajdowała się amonicja i nietylko jak chcesz to możemy pogadać więcej pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 23 Październik 2004 Autor Share Napisano 23 Październik 2004 oki moze bede w połowie listopada w gostyniu czy mógłbys mnie oprowadzic po nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 ha omi wpadniemy razem mam w Gogolewie rodzinke wiec mozemy pobyć dluzej:)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 24 Październik 2004 Autor Share Napisano 24 Październik 2004 oki nie ma sprawy jeszcze sie zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 Ej, zabierzcie mnie. Przecież wiecie, że pochodzę z Rawicza :)Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 bardzo dobrze znam te okolice możemy się wybrać pozwiedzać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 zbiorniki na byne są w ziemi,i jeszcze pare rzeczy będzie co zwiedzać:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 24 Październik 2004 Autor Share Napisano 24 Październik 2004 Wartownik w głównej mierze liczymy na twoje przewodnictwo:-) a Mariusz my sie znamy ze chcesz sie z nami wybrac ;-) hahahahhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 no to panowie teraz pozostaje kwestia umówienia się kiedy i gdzie mi tam pasuje obojetnie kiedy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 no i jak panowie dogadamy się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 28 Październik 2004 Autor Share Napisano 28 Październik 2004 tak oczywiscie tylko termin w połowie listopada ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 ok bliżej przyjazdu to jeszcze mi podasz współrzędne dotyczące miejsca i godziny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 powitanieno i jak kiedy sobie połazimy po terenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 witam ja jestem chetny mamy nawet zaproszenie na kawke do Gogolewa po drodze zucimy okiem na stary pałac Czarneckich!!!!!!!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 kurcze ja dopiero bede mógł na poczatku grudnia ,niestety jak sie ma rodzine to plany czesto zostaja pokrzyzowane pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 to jak panowie może jakiś wspulny termin> pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 mozez cos po swietach np ferie zimowe bede mial wolne:) i bede przez dwa tygodnie w poblizu czyt, GOGOLEWO ....pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 to do gostynia możesz wpaść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 hehe mozge....... rowerek i jestem:) moze wezme piszczałke jak sie zmiesci:Ppzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 śniegu ma niebyć ponoć hehe:)i ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajda Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Może udało by się zorganizować taka wycieczke po 8 latach ? moze teraz znajdzie sie czas ? mieszkam kawalek od gostynia, a w Gogolewie mam dzialke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amontillado Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 Kolego, daj sobie spokój. Fakt, tereny lasu Starego Gostynia (Porzegowa), obfitują w militarne fanty. Ale strzegą ich spokoju, najlepsi policjanci w kraju. Mieszkam koło Gostynia od zawsze i wiem co pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.