marek123 Napisano 19 Październik 2004 Autor Share Napisano 19 Październik 2004 wiec mamy cala zime na przemyslenie tej kwesti stylu organizowania tego typu spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 19 Październik 2004 Share Napisano 19 Październik 2004 witam-mamy całą zimę na dopieszczenie swoich sprzętów" jak napisałeś-ale mam nadzieję,że damy radę.W razie czego wystawimy" MGTrupp he,he.Napisz,jak zamierzasz zorganizować całą imprezę-pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 Czesc Marek!!!Na mojapomoc jak zwykle mozesz liczyc!!!...mam tez ogromna nadzieje,ze w tym roku uda mi sie zebrac reszte chlopakow i zaprezentuje Ci sie jzu jako ,,zalazek'' grupy rekonstrukcyjnej!!!Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 A wjazd jak zwykle 20 zł od twarzy - oczywiście tylko dla mundurowych, tubylcy wchodzą za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 20 Październik 2004 Autor Share Napisano 20 Październik 2004 No albert mam taka nadzieje ze zbierzesz chlopaków i sie troche pobawimy tylko kwestia pirotechniki?????jak to załatwic????? no chyba nie bedziemy już walic petardami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 20 Październik 2004 Autor Share Napisano 20 Październik 2004 Folkersam z kad jestes i ilu masz ludzi oraz czym dysponujecie????pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 KaktuS a moze by tak raz mundurowi weszli za darmo jako ze stanowią atrakcję a tubylcy zaplacili?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 Witaj-jestem ze śląska-pisz na maila:pitbulleyes@interia.plpozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 20 Październik 2004 Autor Share Napisano 20 Październik 2004 panzergrenadier nie poruszajmy watku kasy!!! jeszcze nawet nie wiem czy impreza odpali!!!!!!!!!!a tak poza tym z której ty jestes grupy ??? widze ze masz spora wiedze na temat rekonstrukcji historycznej ja dopiero raczkuje :)pzdr marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 20 Październik 2004 Share Napisano 20 Październik 2004 Odezwałem sie do Ciebie na gg. Wspołtworzylem od podstaw GRH ielone Diabły" a teraz jestem wolnym strzelcem i montuję GRH Kampfgruppe Necker" Dywizji Grenadierów Pancernych Hermann Goring". Czekam na twój odzew na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 22 Październik 2004 Autor Share Napisano 22 Październik 2004 impreza odbedzie sie 30 kwietnia i bedzie trwac do 2 majaprosze o jakies wskazowki na temat pirotechniki.........pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 24 Październik 2004 Autor Share Napisano 24 Październik 2004 ma moze ktos namiar do łódzkiej filmowki??? w celu wyporzyczenia broni na rekonstrukcjie bitwy !pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 29 Październik 2004 Share Napisano 29 Październik 2004 skontaktuj sie z 7 AA. mamy kontakt z firma pirotechniczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 30 Październik 2004 Autor Share Napisano 30 Październik 2004 masz jakis namiar na nich?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 Pisz do Okejosa bpk@enterpol.plAlbo Lohsego Lohse@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Zapraszam w imieniu organizatora na zlot pojazdow militarnych w Odolanowie ktory odbedzie sie dnia 30 kwietnia i 1 maja wstep wolny! W ramach zlotu i frekfencji grup rekonstrukyjnych odbedzie sie rekonstrukcjia bitwy Wzgórze 1944" z udzialem sprzetow zmechanizowanych i pirotechniki ........chetne grupy lub pojedyncze osoby proszone sa o kontakt pod nr 0627331319 pzdr i do zobczyska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1989 Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 sa jacys ludzie w okolicy odolanowa , którzy chcieli by stwozyc grupe ?? jakby jakis ambitny plan to ejstem do dyspozycji a co do zlotu szkoda ze byl otak malo zalug pozdro wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1989 Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 panzergrenadier skad jestes?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 1 Maj 2005 Autor Share Napisano 1 Maj 2005 marcin a ty z kad jestes???pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 1 Maj 2005 Autor Share Napisano 1 Maj 2005 a sipa czaje cie nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1989 Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 marek ale ja zbytnio nie moze byc mnie troche poznbal z ludzmi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1989 Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 juz wiem o co chodzilo :] ale ilu byloby chetnych do zalozenie grupy mzoe zalozybys nowy post dotyczoacy grupy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.