Skocz do zawartości

ODOLANÓW 12 V 2005 kolejna rekonstrukcjia!!!

marek123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam-mamy całą zimę na dopieszczenie swoich sprzętów" jak napisałeś-ale mam nadzieję,że damy radę.W razie czego wystawimy" MGTrupp he,he.Napisz,jak zamierzasz zorganizować całą imprezę-pozdrawiam.
Napisano
Czesc Marek!!!Na mojapomoc jak zwykle mozesz liczyc!!!...mam tez ogromna nadzieje,ze w tym roku uda mi sie zebrac reszte chlopakow i zaprezentuje Ci sie jzu jako ,,zalazek'' grupy rekonstrukcyjnej!!!Pozdrawiam!!!
Napisano
No albert mam taka nadzieje ze zbierzesz chlopaków i sie troche pobawimy tylko kwestia pirotechniki?????
jak to załatwic????? no chyba nie bedziemy już walic petardami :)
Napisano
panzergrenadier nie poruszajmy watku kasy!!! jeszcze nawet nie wiem czy impreza odpali!!!!!!!!!!
a tak poza tym z której ty jestes grupy ??? widze ze masz spora wiedze na temat rekonstrukcji historycznej ja dopiero raczkuje :)
pzdr marek
Napisano
Odezwałem sie do Ciebie na gg. Wspołtworzylem od podstaw GRH ielone Diabły" a teraz jestem wolnym strzelcem i montuję GRH Kampfgruppe Necker" Dywizji Grenadierów Pancernych Hermann Goring". Czekam na twój odzew na GG
  • 5 months later...
Napisano
Zapraszam w imieniu organizatora na zlot pojazdow militarnych w Odolanowie ktory odbedzie sie dnia 30 kwietnia i 1 maja wstep wolny! W ramach zlotu i frekfencji grup rekonstrukyjnych odbedzie sie rekonstrukcjia bitwy Wzgórze 1944" z udzialem sprzetow zmechanizowanych i pirotechniki ........chetne grupy lub pojedyncze osoby proszone sa o kontakt pod nr 0627331319
pzdr i do zobczyska :D
  • 2 weeks later...
Napisano
sa jacys ludzie w okolicy odolanowa , którzy chcieli by stwozyc grupe ?? jakby jakis ambitny plan to ejstem do dyspozycji a co do zlotu szkoda ze byl otak malo zalug
pozdro wszystkim

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie