kudi Napisano 18 Październik 2004 Autor Share Napisano 18 Październik 2004 graliscie??bo sama gra jest rewelacyjna...ciekawe jaki bedzie dodatekpozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 Dodatek, dodatkiem...Lepiej mi powiedzcie gdzie znaleźć potrzebne dokumenty w misji w Afryce (ta na lotnisku).Włosów już nie mam, paznokcie obgryzłem, a i tak kręcę się w kółko...Pozdrawiam, MAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MORRO Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 Co do misji w Afryce - dokumenty znajduja sie w hangarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Październik 2004 Share Napisano 26 Październik 2004 Zależy na jakim poziomie trudności meine kameraden !Można tez poszukać w budynku głównym lotniska gdzie oficer włoski dam Ci klucz - w pomiesczeniu vis-a vis. W istoicie sa w hangarze a na najtrudniejszym poziomie jescze gdzie indziej... - Oczywiście gdzie nie powiem ( ! ) Ale, ale ! Jak masz orginał" (z crackiem) giery to możesz spodziewać się jakichś dziwnych błedów. Otóż u mnie wystapił problem podczas gry w śnieżnej bazie - za nic nie mogłem poruszac się po pomiesczeniach i znaleźć kwitów na stole w jednym z pomiesczeń. Dopiero ponowna instalacja gry skopiowanej wcześniej na HDD załatwiła sprawę. Do tej pory nie wiem dlaczego ....Rozkoszuj sie w przelewaniu faszystowskiej krwi !Powodzenia w Afryce, we Francji ( wspaniała plansza z Normandii ), Bawarii i Czech. Over ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 28 Październik 2004 Share Napisano 28 Październik 2004 Dzięki za podpowiedzi.Juz zdobyłem papiery, a teraz wykańczam wrogo nastawionych do mnie obcyh na innych planszach :)))Pozdrawiam, Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 29 Październik 2004 Autor Share Napisano 29 Październik 2004 kurczemisja z fabryka amunicji jest swietna... jakbym po Sowich biegal :) No conajmniej po Krzystkowicach lub innym kompleksieale klimat... Sowie jak nic... strumyk plynie... a gdzies tam w lesie.... tajemnica :)rewelacja.pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.