kocur Napisano 17 Październik 2004 Autor Napisano 17 Październik 2004 Witam !Jestem co prawda kompletnym amatorem w dziedzinie poszukiwąń i eksploracji ale w lasach na wschód od POmiechówka ( rejon umocnień pierścienia Twierdzy Modlin ) natknąłem ( a raczej potknąłem)się na faustpatrone 40. Wielkie wykopy dla czołgów i mniejsze tak jakby ziemianki dla załogi są tam poukładane w sensownym szyku. Ja osobiście nie mam sprzętu ale osobiście podoba mi się forma predstawiania Waszego hobby. Chętnie pokażę te rejony, możemy umówić się na jakiś rekonensans. Dysponuję samochodem. MIeszkam w Nowym Dworze Maz. Pozdrawiam wszystkich ! P.S. Pozdrawiam szczególnie Panów, którzy objechali" mnie za Stugi w rejonie Łomianek. Pogrzebałem trochę i rzeczywiście zaczęli je później produkować. Wyszedłem na ignoranta - w końcu jestem amatorem. A o starciu pod Łomiankami dowiedziałem się z pewnej komunistycznej broszury zawierającej wspomnienia kombatantów września 1939r.
kocur Napisano 17 Październik 2004 Autor Napisano 17 Październik 2004 A oto i Faustpatrone w pełnej krasie :-)
dominic Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 cze prawdopodobnie jutro rano bedziemy kopac na twierdzy od zakroczymia pzdr
kocur Napisano 17 Październik 2004 Autor Napisano 17 Październik 2004 o której ? i gdzie można Was złapać ? Jeśli w ogóle można sie do Was podłączyć ... moje gg to 5007788Over.
dominic Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 cze kocur nie dziala mi gg nie bede jutro w modlinie sorki jedziemy w druga strone jak ktos chce pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.