Gość Napisano 16 Listopad 2002 Napisano 16 Listopad 2002 Moze kogos z Was to zainspiruje do dalszej inwestygacji...Znalazlem- Gazeta Wyb., forum Lotnictwo.Rzecz dotyczyla katastrofy An-24 kolo Zawoji, ale pojawila sie i taka relacja:Wracajac do katastrofy spod Zawoji,moge dodac ze jako dziecko chodzilem z Ojcem pod Babia Gore i mniej wiecej w tym samym miejscu rozbil sie podczas mgly w roku 1944 Dornier. Tam wysoko nie wchodzilismy ,bylem malym chlopcem. (...)P.S Dornier bombowiec lezy do dzisiaj , napewno zarosniety i trudny do odnalezienia. Zginelo chyba dwoch pilotow niemieckich."O ile ~65-latkowie bawia sie w umieszczanie postow na forum, nie widze powodow by nie wierzyc tej informacji.Sprawdzcie sami, ze nie trolluje:http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=531&w=3605119&a=3605119&v=2pozdr,M
Gość Napisano 16 Listopad 2002 Napisano 16 Listopad 2002 A kol. Grzebiuszka to mógłby przynajmniej powiedzieć: Dzieki za info!", a nie tak od razu uderzać do autora wypowiedzi o tym Dornierze... Nie jestem chyba zbyt wymagający ;-)pozdr,M P.S. I owocnego dochodzenia". Jakby co, daj zna na maila, albo pochwal sie na forum. Nie jestem z gatunku 'piszczałkowców', ale lubie poczytać te wszystkie historie...
Grzebiuszka Napisano 17 Listopad 2002 Napisano 17 Listopad 2002 Witam, oczywiście, że dziękuję za ten link,czy będzie z niego pożytek ,to się dopiero okaże,a o wynikach powiadomię .Myślałem,że jak umieszczasz go tutaj,to po to ,by wszyscy mogli z niego skorzystać i nie oto chyba chodzi, żeby każdy kto go obejrzał zapełniał to forum podziękowaniami.Ztresztą chwalimy się na tym forum różnymi rzeczami,o tak z dobrego serca,nie oczekujac listów pochwalnych.Co innego ,gdybyś zamieścił go specjalnie dla mnie.Pozdrawiam z podziękowaniem ,Grzebiuszka
Gość Napisano 18 Listopad 2002 Napisano 18 Listopad 2002 No dobra, dobra, przeciez jest ok :)Po prostu widząc (0) odpowiedzi pomyslalem ze nikt sie tym nie zainteresowal, a szkoda. Dlatego liczylem, ze moze ktos z tamtego terenu, albo ktos mobilny" da znać na forum - ok, ja zbadam sprawe".No to dzialaj! I powodzenia (czekamy na fotki...) Szkoda ze to nie pod Gdanskiem. Ale my mamy U-boota, o ktorym cos ucichlo niestety.pozdrawiam, Michał
Grzebiuszka Napisano 18 Listopad 2002 Napisano 18 Listopad 2002 To ok ,że jest ok :-), ostatnio zainteresowały mnie rozbite na terenie Polski samoloty z II W.Ś. ,dlatego zainteresowałem się tym tematem.Jak coś się z tego urodzi ,to poinformuję. Pozdrawiam, Grzebiuszka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.