inny Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Witam,podczas porządkowania piwnicy odnalazłem kilka przedmiotów niewiadmowego przeznaczenia pierwotnego. Mam nadzieje że pomogą mi Państwo w rozwikłaniu zagadki.pozdrawiam serdecznieinny
inny Napisano 17 Październik 2004 Autor Napisano 17 Październik 2004 dziekuje serdecznie.... chyba czas rozkopac piwnice w poszukiwaniu reszty zajeczych uszu". :-)))
inny Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 nikt..? nic...? moze choc oznaczenia tego niesmiertelnika?Litauen" = Lotewskie? Litewskie?blaszka pochodzi z Gdanska
mietek Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Litwa: http://de.wikipedia.org/wiki/Litauen
inny Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Witam,podczas porządkowania piwnicy odnalazłem kilka przedmiotów niewiadmowego przeznaczenia pierwotnego. Mam nadzieje że pomogą mi Państwo w rozwikłaniu zagadki.pozdrawiam serdecznieinny
inny Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 plakietka identyfikacyjnazależy mi na ustaleniu formacji do jakiej mogła należeć
inny Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 nieznany element 1w górnej części znajduje się poziomica
inny Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 poziomicaczy miała jakieś specjalne zastosowanie?
inny Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 ta sama poziomica (widok od spodu), widoczne bicia
Pytanie
inny
podczas porządkowania piwnicy odnalazłem kilka przedmiotów niewiadmowego przeznaczenia pierwotnego. Mam nadzieje że pomogą mi Państwo w rozwikłaniu zagadki.
pozdrawiam serdecznie
inny
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.