ARQ Napisano 11 Październik 2004 Autor Napisano 11 Październik 2004 Proszę o identyfikacje fantów z mojego ostatniego wypadu z góry dziękuje.
marucha271 Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 zasadowy akumulator stosowany do dziś z powodzeniem w wojskowych radiostacjach.sądząc po zachowaniu,nie sądzę,że jest onstary"pozdro
ARQ Napisano 11 Październik 2004 Autor Napisano 11 Październik 2004 Znalazłem go na radzieckich pozycjach z II wojny a niedaleko rosyjski hełm z przestrzałami z zachowaną częsciowo farba poza tym w tych okolicach zgineło około 50 tys żołnierzy, nie sądze aby był powojenny
mab1978 Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 To pierwsze coś" to kapturek zabezpieczający zapalnik w pocisku artyleryjskim. Oczywiście produkcji sowieckiej. Na zdjęciu tego za bardzo nie widać ale jest to wytłoczka ze stali i na dole ma mosieżny, moletowny pierścień.Pozdrawiam, mab1978.
marucha271 Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 jeśli jest jak piszesz,to szacunek.takie rzeczy baardzo kiepsko się zachowują współcześnie!są strasznie podatne na korozję.jeśli to po uskich"to masz fart.pozdro600v
Pytanie
ARQ
Proszę o identyfikacje fantów z mojego ostatniego wypadu z góry dziękuje.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.