Guest Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 Allegro się zmieniło i to na gorsze. Bo w dziale militaria mam 106 stron. Jak wybiorę pokaż tylko zdjęcia to mi daje 4-ry strony. może coś nie tak robię.Acha i co myślicie o takim sposobie deaktywacji:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8208010 . Jakiś ciężki idiota to zrobił. Pozdrawiam kolekcjonerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro5 Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 Zgadzam się z kolegą. Wcześniejsze Allegro było stanowczo przejrzystsze ale do tego też się z pewnością przyzwyczaimy. A co do tej rakietnicy to bez komentarza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucio Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 Ja tez mysle ze allegro zmieniło sie na gorsze.Wczesniej mozna było sobie przeglądac zdjeciami a teraz jest do bani.pozdrawiam :Gucio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBasia Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 debilizm ludzki nie zna granic a to chyba robił jakiśdobromir koncesjonowany rusznikarz"pozdrawiam michał BBasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2002 Share Posted November 13, 2002 Przyłąćzam się. Wcześńiejsza wersja była szybsza i sprawniejsza. W dodatku irytuje mnie wyświetlanie tylko liczby transakcji z ostanich 30 dni, a nie całości jak było wcześniej. Co do rakietnicy, mam nadzieję że Alex64 już dostał ję w takim stanie. Ale jak widze coś takiego to czuję żadzę mordu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.