Gość Napisano 13 Listopad 2002 Napisano 13 Listopad 2002 Allegro się zmieniło i to na gorsze. Bo w dziale militaria mam 106 stron. Jak wybiorę pokaż tylko zdjęcia to mi daje 4-ry strony. może coś nie tak robię.Acha i co myślicie o takim sposobie deaktywacji:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8208010 . Jakiś ciężki idiota to zrobił. Pozdrawiam kolekcjonerów.
Jaro5 Napisano 13 Listopad 2002 Napisano 13 Listopad 2002 Zgadzam się z kolegą. Wcześniejsze Allegro było stanowczo przejrzystsze ale do tego też się z pewnością przyzwyczaimy. A co do tej rakietnicy to bez komentarza.
gucio Napisano 13 Listopad 2002 Napisano 13 Listopad 2002 Ja tez mysle ze allegro zmieniło sie na gorsze.Wczesniej mozna było sobie przeglądac zdjeciami a teraz jest do bani.pozdrawiam :Gucio
BBasia Napisano 13 Listopad 2002 Napisano 13 Listopad 2002 debilizm ludzki nie zna granic a to chyba robił jakiśdobromir koncesjonowany rusznikarz"pozdrawiam michał BBasia
Gość Napisano 13 Listopad 2002 Napisano 13 Listopad 2002 Przyłąćzam się. Wcześńiejsza wersja była szybsza i sprawniejsza. W dodatku irytuje mnie wyświetlanie tylko liczby transakcji z ostanich 30 dni, a nie całości jak było wcześniej. Co do rakietnicy, mam nadzieję że Alex64 już dostał ję w takim stanie. Ale jak widze coś takiego to czuję żadzę mordu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.