hawk21 Napisano 10 Październik 2004 Autor Napisano 10 Październik 2004 Witam..prosze o pomoc w rozszyfrowaniu od czego to bylo i z jakiego okresu..Wydaje mi sie ze to Prusy , I wojna..Wzor podobny jak na guzikach..ale nie jestem pewien..Prosze o opinie..Dziekuje i pozdrawiam..
hawk21 Napisano 10 Październik 2004 Autor Napisano 10 Październik 2004 Witam..prosze o pomoc w rozszyfrowaniu od czego to bylo i z jakiego okresu..Wydaje mi sie ze to Prusy , I wojna..Wzor podobny jak na guzikach..ale nie jestem pewien..Prosze o opinie..Dziekuje i pozdrawiam..
Domino(*) Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Jest to pruski hak do podtrzymywania pasa.Pzdr
hawk21 Napisano 10 Październik 2004 Autor Napisano 10 Październik 2004 Dzieki za szybka odpowiedz:)) pozdrawiam
Pytanie
hawk21
Witam..prosze o pomoc w rozszyfrowaniu od czego to bylo i z jakiego okresu..Wydaje mi sie ze to Prusy , I wojna..Wzor podobny jak na guzikach..ale nie jestem pewien..Prosze o opinie..
Dziekuje i pozdrawiam..
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.