greg83pp Napisano 9 Październik 2004 Autor Napisano 9 Październik 2004 Witam !Gdzie w Białymstoku są jakieś sklepy demobilem - wiem o Rangerze , ale czy są jakieś ze starymi fantami, lub inne demobile. Szukam fantów - IIIRzesza, WPIIRP, używany wietnam.Pozdrawiam i z góry dzięki:)Grzesiek
Łukasz Napisano 9 Październik 2004 Napisano 9 Październik 2004 Witam! Jest jeszcze Azymut w udach" obok dworca PKS, ale tam mają jedynie jakieś kopie U.S. army, na Św. Rocha jest sklep w takim jakby tunelu w pawilonach vis'a'vis sklepy zoologicznego. Mają tam na wystawie hełmik M40 o ile pamietam jakieś puszki po gasmaskach, a w przymierzalni leży 82mm ZSRR :D. Pozdrawiam, Łukasz
Łukasz Napisano 9 Październik 2004 Napisano 9 Październik 2004 Ech, zapomniałem. O ile się orientuję militaria ma na zbyciu komis z antykami Lamus" na Branickiego. Pozdrawiam, Łukasz
greg83pp Napisano 10 Październik 2004 Autor Napisano 10 Październik 2004 Cześć !Dzięki ! :) może macie jeszcze jakieś adresy ?PozdrawiamGrzesiek
Łukasz Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Witam! A tak na marginesie, z ciekawości jesteś z Białegostoku? Pozdrawiam, Łukasz
bjar_1 Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Z tego co wiem ,to Grzesiek studiuje tylko w Białymstoku :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.