sskaktus Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 proszę o identyfikacje producentów kilku łusek od Mannlicherałuska 1
sskaktus Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 łuska 3moze komus uda sie rozszyfrować (jakieś skojarzenia)
sskaktus Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 łuska 4to juz całkowita zagadka ale moze ktos ma cos podobnego i skojarzy z góry dziekuje i pozdrawiamsskaktus
Jaro5 Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 WitamPierwsza to produkcja bułgarska (gratulacje, tez bym taką chciał) , druga to raczej 7,62x54 R Mosin z fabryki w Tule, a na kolejnych dwóch nie moge rozczytać - napisz moze co tam jest)Pozdr
sskaktus Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 Sorki 2 to rzeczywiście Mosin ale dzięki za identyfikacjeCo do łuski 3 12 -nieczytelna 3 – 096 – W 9 – nieczytelna łuska 4 jak widać nie więcej nie mogę odczytaća co do bułgarskiej to mam tylko jedną na raziekopie przeważnie same Austro-Węgry ale jest tego sporo to jak się cos jeszcze trafi to możemy się wymienić
Jaro5 Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Czyli trzecia to Manfred Weiss, z roku 1909.Oznaczenia austro-węgierskie znajdziesz na mojej stronie www.zakee.ionichost.comA co do wymiany to jak najbardziejPozdr
sskaktus Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 rzeczywiście jest musiałem ją wczesniej przegapićdzieki za szybka odpwiedź
Pytanie
sskaktus
proszę o identyfikacje producentów kilku łusek od Mannlichera
łuska 1
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.