Gość Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Proszę o opinię na temat tego wykrywacza. Mogę go kupić, tylko czy jest on wart 1000 zł? Jest w stanie bdb i jest prosty w obsłudze-bo chodziłem z nim...Marcin
Gość Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 HO HO HO!Ile opinii :-)Prawdę mówiąc liczyłem choć na jedną więcej... Nikt nie ma takiego wykrywacza? Nikt z nim nie chodził, nie czytał o nim, nie słyszał opinii? Czy to aż tak mało popularny sprzęt? W końcu ktoś w Polsce takie wykrywacze sprzedaje, więc i użytkowników iluś tam być musi.Jeszcze raz proszę o wyrażenie swej opinii wszystkich, którzy mieli VK 30 w rękach.Marcin
Andreos Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 WitamNie zapominaj, że Ci którzy używają Vikinga, to mogą być ludziska bez internetu. Poza tym napisz, że viking to szajs, a wtedy na 100% ktoś się odezwie.Pozdrawiam
Gość Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Witam ponownie!Jestem w szoku, bo nie ma na tym forum ani jednej osoby, która by się z tym typem wykrywacza spotkała...Wiem od sprzedającego, że to nowoczesna konstrukcja, ale jednak sprzedawana w Polsce...Może zaopiniuje go jakiś dealer... Nie będzie to pewnie najbardziej obiektywna opinia, ale lepsza taka niż żadna. Zachęcam.Marcin
Raned Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 W Polsce jest conajmniej kilkanaście egzemplarzy, ale wg. mojej wiedzy żaden z użytkowników nie odwiedza tego forum ani forum konkurencyjnego. Jako dealer na tym forum się nie będę się wypowiadał, tak to trochą dziwnie jest, że ten co coś wie musi siedzieć cicho. Nawiasem mówiąc, to jest już nowszy model tego wykrywacza.
Gość Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Raned, napisz coś jednak. Jeśli brak jest innych informacji, to choć Twoja informacja mi pomoże. Czas ucieka, a ja nadal nie wiem czy powinienem kupić ten wykrywacz. Do tej pory miałem starą polską konstrukcję VLF, a testując VIKINGA VK30 (1,5 godz.) zauważyłem kolosalną różnicę- nic nie trzeba kręcić, regulować, wszystko się samo ustawia... Tylko ta cena...Marcin
Andreos Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Raned, śmiało. To tylko pytanie o parę faktów odnośnie wykrywki. Może nikt nie będzie się przyczepiał bez powodu.PozdrawiamAndreos
proscan Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Wiele to moze nie wnosi do sprawy, ale tak wygląda elektronika VK-30 (starsza wesrja) od środka. Do tego jest jeszcze moduł z wyświetlaczem LCD.proscan
Zwierzak Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 Witam!Jakiś czas temu, chyba na wiosnę 2003 roku, spotkałem kolesia z Vikingiem VK 30. To było Świętokrzyskie, tereny przyczółka Baranowsko-Sandomierskiego. Ja szukałem militariów-Smętkiem, a koleś wybrał się na to samo pole na monetki. Nic tam nie trafiłem. Z tego co pamiętam, to on znalazł tam kilka, czy kilkanaście monet, chyba bez wartości, bo nie zostałem tam z nim tylko poszedłem dalej :-) O ile pamiętam, to Smętek był gorszy jeśli chodzi o kolorową drobnicę, na temat przydatności Vikinga do militariów nic nie moge powiedzieć, bo nie miałem okazji tego sprawdzić. Całe nasze spotkanie z tym kolesiem to 30 minut. Wiem, że spodobała mi się jakość wykończenia wykrywacza i ogólnie jego wygląd, no ale nie piękno wykrywki świadczy o jej jakości (patrz Smętek).Pozdrawiam!Zwierzak
Gość Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Dziękuję za informacje!Ale to wciąż mało informacji...Jeśli ktoś jeszcze spotkał się z tym wykrywaczem to bardzo proszę o jakiś opis.Marcin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.