Dzisiaj wyszedł mi faust.Ale niestety w środku są bebechy,normalnie bym go olał ale jest w dobrym stanie z orginalnymi napisami ostrzegawczymi.Z głowicy został tylko fragment(na rys. zaznaczyłem na czerwono)od tego miejsca jest 9cm wolnej przestrzeni,także sądzę że jest detonator,ładunek miotający.No i właśnie co robić trochę szkoda go odpuścić ale z drugiej strony rączki mam tylko jedne niewarto ryzykować.Jeżeli znacie jakiś sposób bespiecznego rozbrojenia to poradzcie mi. pozdr.*%
Pytanie
bocian1
Dzisiaj wyszedł mi faust.Ale niestety w środku są bebechy,normalnie bym go olał ale jest w dobrym stanie z orginalnymi napisami ostrzegawczymi.Z głowicy został tylko fragment(na rys. zaznaczyłem na czerwono)od tego miejsca jest 9cm wolnej przestrzeni,także sądzę że jest detonator,ładunek miotający.No i właśnie co robić trochę szkoda go odpuścić ale z drugiej strony rączki mam tylko jedne niewarto ryzykować.Jeżeli znacie jakiś sposób bespiecznego rozbrojenia to poradzcie mi.
pozdr.*%
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.