hawk21 Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 Witam ! Prosze o pomoc w ustaleniu co to jest? Czy to odznaka? czy tez odznaczenie? z tylu jest plaska ale widac ze byl jakis zaczep. Widnieje w niej niemiecka nazwa Legnicy z data..Wiecej nie wiem co znaczy bo nie znam niemieckiego...pozdrawiam
hawk21 Napisano 10 Październik 2004 Autor Napisano 10 Październik 2004 czy nikt naprawde nic nie podpowie? Pytalem dzisiaj na targu staroci..i tez nie poznalem odpowiedzi..pozdr.
hawk21 Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 ponawiam prosbe..bardzo mi zalezy na jakis informacjach.
hawk21 Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 Witam ! Prosze o pomoc w ustaleniu co to jest? Czy to odznaka? czy tez odznaczenie? z tylu jest plaska ale widac ze byl jakis zaczep. Widnieje w niej niemiecka nazwa Legnicy z data..Wiecej nie wiem co znaczy bo nie znam niemieckiego...pozdrawiam
hawk21 Napisano 13 Październik 2004 Autor Napisano 13 Październik 2004 LIEGNITZ ( Legnica) 25.2.1934 i napis ktory sprawia najwiecej problemów BEREIDIGUNG DER NIEDERSCHLESIER" w tym pierwszym wyrazie nie jestem pewien pierwszej literki, ten drugi to pewnie dolny ślask,kluczem jest pierwszy wyraz, nie ma w slowniku:(( moze ktos zna niemiecki,,,pozdrawiam
Pytanie
hawk21
Witam ! Prosze o pomoc w ustaleniu co to jest? Czy to odznaka? czy tez odznaczenie? z tylu jest plaska ale widac ze byl jakis zaczep. Widnieje w niej niemiecka nazwa Legnicy z data..Wiecej nie wiem co znaczy bo nie znam niemieckiego...
pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.