Gość Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Witam wszystkich reenactorow w calej Polsce i na swiecie!!!Chcialbym zaproponowac stworzenie nowej grupy rekonstrukcyjnej!!!Mialby to byc 123 Infanterie Regiment z 50 dywizji piechoty!!!Szlak bojowy(Polska,Zachod,Rosja(Poludnie)!!!Zwracam sie z szcegulna uwaga do wielkopolan,gdyz tutaj chcialbym stworzyc ta grupe!!!Serdecznie zapraszam tez chetnych z innych rejonow!!!Zglaszajcie sie!!!Ilez jest nas,ktorzy nie mamy sie jescze gdzie przylaczyc,zdecydujmy sie i stworzmy nowa grupe!!!Potrzeba nas jak najwiecej!!!Bierzmy przyklad z swietnie funkcjonujacych juz grup!!!Bierzmy przyklad i stworzmy swoja!!!Pozdrawiam i zapraszam do wspolnej pracy wszystkich WH!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Prosze kierowac wszelkie pytania i sugestie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 fajnie mariusz jestem za ale moze 30 dywizjia piechoty ta ktora dostala w dope pod łowiczem!!? i nad bzure nas wezma!!!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Oj Marek Marek!!!Kazda dywizja gdzies baty dostawała!!!Ale 50 dywizja to wyjatkowa dywizja:)))Pionierzy-chodzace idealy i rasowe szwaby!!!...:)))Dzieki za odpowiedz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Prosze tez was o jakiekolwieg informacje,zdjecia i dokumenty zwiazane z ta dywizja a szcegolnie z 123 pulkiem piechoty!!!Oto najlepsze pod sloncem strona opisujaca ta dywizje!!!jedyny mankament tej strony to jezyk niemiecki!!!http://www.balsi.de/Einheiten/Infanterie-Divisionen/ID-50-A+G.htmPozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Tak, wszyscy Posener do Wehrmachtu marsch!!!Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer24 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Albert, język niemiecki to podstawa chcąc bawić się w rekonstrukcje wh :)Jak wydawć polecenia z akcentem polskim.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Mój Boże!!! To jako Powstaniec Wielkopolski i wrześniowy piechór muszę liczyć się z tym, że już jestem na liście do rozwałki przez einsatzgruppe :)Mam nadzieję, że wybaczą mi panowie ten czarny humor i w najbliższej przyszłości zorganizujemy jakąś wspólną imprezę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grechu Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Komandosi ze Swarzędza cię uratują. ;-)To na zarty a na poważnie możemy coś wspulnie zrobić w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Witaj Panzer!!!Ja z niemickim nie mam problemu!!!a lekcje niemieckiego z cyklu wydawanie komen mozna przeciez przeprowadzic!!!Czy to takie trudne!!!???...ale pytam powaznie jak ktos jest chetny to prosze sie zglaszac,podawac ilu was jest!!!Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Drodzy Panstwo!!!Co sie dizeje!!!Nie ma chetnych!!!Co jest z wami Prusacy-Poznaniacy:))!!!Bo jak nie to zrobimy obowiazkowa sluzbe w wehrmachcie!!!Pozdrawiam i zachecam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 Dziekuje bardzo Bocian!!!Mam nadzieje ,ze teraz posty bbeda zgodne z tematem!!!Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 15 Październik 2004 Share Napisano 15 Październik 2004 tego raczej sie nie doczekasz... pokłocić sie to tak ale żeby omoc to juz inna sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davx Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Jestem z Nowej Soli KOŁO ZIELONEJ GÓRY i chętny bym był do uczestniczenia w takiej imprezie to znaczy chciałbym należej do takiej grupy rekonstukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 18 Październik 2004 Share Napisano 18 Październik 2004 Witaj Davx!!!Przepraszam za opoznienia w odpoowiedzi ale mialem problemy z ponowna rejestracja!!!Napisz mi cos o tym co wiesz na temat wehrmachtu(co Cie interesuje)!!!I czy masz juz jakis spzret potrzebnuy do rekonstrukcji(umundurowanie i wyposarzenie(a jesli tak to co dokladnie)?Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davx Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 witaj ALBERT słuchaj napisz mi skąd ty jesteś ja jestem z Nowej Soli koło Zielonej Góry no wehrmacht historia to się aż tak nie interesowałem kiedyś mnie non stop SS interesowało ale mam do rekonstrukcji wszystko dla siebie mundóe celte no hełmy:-) całe oporządzenie właśnie wykańczam odlew mp40 model pancerfausta też będe miał itd jestem gotów na wojne można powiedzieć fajnie by był się spotkać i pogadać no i fajnie jakby ktoś jeszcze przyjechał wejdż na gg to pogadamy ksywa davx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davx Napisano 21 Październik 2004 Share Napisano 21 Październik 2004 aha no wiesz mi tam obojetnie jaką dywizje będe odtwarzał ważna jest ta frajda w uczestnictwie w przebraniu się i wspólnej zabawie w WOJNE mój email to d-a-v-x@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.