Guest Posted November 2, 2002 Share Posted November 2, 2002 http://www.mbn.beep.pl/wykrywacze/explorer.html#parametryCo myslicie o tym wykrywczu? Te osiągi to fakt czy raczej wyobraźnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2002 Share Posted November 3, 2002 No ok, testy na stronie darka tez są w powietrzu ( http://www.polbox.com/d/dark ) i najlepsze tam detektory nie wyciągają na żadnej monecie ponad 40cm. Strasznie jestem ciekaw niezalerzych testów tego sprzętu.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoscan Posted November 3, 2002 Share Posted November 3, 2002 Nie zgodzę się z przedmówcą – gdyby uważnie przeczytał informację na stronie internetowej to by zauważył, w jakiej częstotliwości pracują te wykrywacze ( nie jak pisze kilkunastu kHz, ale z częstotliwością 5kHz)Najlepszym sposobem na sprawdzenie zasięgów jest przyjazd do Puław w celu osobistych testów wykrywacza Jarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2002 Share Posted November 3, 2002 Fajnie ze odezwała sie firma GeoScan. Mam w związku z tym pytanie do szanownego przedstawiciela. Czy teza ze wykrywacze GeoScan'u siegają głębiej niz Whitesy, Minelaby i Garety jest prawdziwa?pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoscan Posted November 3, 2002 Share Posted November 3, 2002 WitamPiszcząc ... wykrywacze GeoScan'u siegają głębiej niz Whitesy, Minelaby i Garety jest prawdziwa?To zależy co ma się na myśli, zostało to bardzo uproszczone (Whitesy, Minelaby i Garety) - wymienione firmy posiadają wiele modeli wykrywaczy o różnych parametrach / cenach.Zasięgi wykrywaczy GeoScan podane są na stronie internetowej osoby zainteresowane muszą samodzielnie porównać zasięgi z interesującym markowym modelem.Jarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2003 Share Posted February 6, 2003 PROSZE TYLKO O ODPOWIEDZ CZY WYKRYWACZE GEOSCAN SĄ WARTE TYCH PIENIĘDZY,CZY MAJĄ TAAAAKIE OSIĄGI W RZECZYWISTOSCI????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2003 Share Posted March 29, 2003 Są w 100 % warte tej ceny mam huntera i jestem b zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.