Gość Napisano 2 Listopad 2002 Napisano 2 Listopad 2002 http://www.mbn.beep.pl/wykrywacze/explorer.html#parametryCo myslicie o tym wykrywczu? Te osiągi to fakt czy raczej wyobraźnia?
Gość Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 No ok, testy na stronie darka tez są w powietrzu ( http://www.polbox.com/d/dark ) i najlepsze tam detektory nie wyciągają na żadnej monecie ponad 40cm. Strasznie jestem ciekaw niezalerzych testów tego sprzętu.pozdrawiam
Geoscan Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 Nie zgodzę się z przedmówcą – gdyby uważnie przeczytał informację na stronie internetowej to by zauważył, w jakiej częstotliwości pracują te wykrywacze ( nie jak pisze kilkunastu kHz, ale z częstotliwością 5kHz)Najlepszym sposobem na sprawdzenie zasięgów jest przyjazd do Puław w celu osobistych testów wykrywacza Jarek
Gość Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 Fajnie ze odezwała sie firma GeoScan. Mam w związku z tym pytanie do szanownego przedstawiciela. Czy teza ze wykrywacze GeoScan'u siegają głębiej niz Whitesy, Minelaby i Garety jest prawdziwa?pozdrawiam
Geoscan Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 WitamPiszcząc ... wykrywacze GeoScan'u siegają głębiej niz Whitesy, Minelaby i Garety jest prawdziwa?To zależy co ma się na myśli, zostało to bardzo uproszczone (Whitesy, Minelaby i Garety) - wymienione firmy posiadają wiele modeli wykrywaczy o różnych parametrach / cenach.Zasięgi wykrywaczy GeoScan podane są na stronie internetowej osoby zainteresowane muszą samodzielnie porównać zasięgi z interesującym markowym modelem.Jarek
Gość Napisano 6 Luty 2003 Napisano 6 Luty 2003 PROSZE TYLKO O ODPOWIEDZ CZY WYKRYWACZE GEOSCAN SĄ WARTE TYCH PIENIĘDZY,CZY MAJĄ TAAAAKIE OSIĄGI W RZECZYWISTOSCI?????????
Gość Napisano 29 Marzec 2003 Napisano 29 Marzec 2003 Są w 100 % warte tej ceny mam huntera i jestem b zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.