seint Posted November 1, 2002 Author Share Posted November 1, 2002 Hallo PanowieDziekuje Wam za Pozytywne i Negatywne wypowiedzi na TematParanormale Division.Temat Ten jest bardzo rozlegly a zarazem tajemniczy, dodzis mam bardzo malo dowodow ale w najbliszszym czasie mamSpotkanie z Michael Kloft.Jest on z najlepszych ReporteröwSpiegel TV produkuje on reportaze o III Rzeszy.Temat go bardzo zainteresowal i zapewnil mnie ze udostepnimi dojscie do Reichsarchiv.Jesli kogos interesuje tematyka Tajemnice III Rzeszy to organizuje Klub.Jeszcze raz Dzekuje Wszystkim za wypowiedziPaul.p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2002 Share Posted November 1, 2002 Witam!Skoro mówisz że masz mało dowodów czyli jakieś jednak masz to może przedstaw je na forum na pewno wszytkich to zainteresuje.Jednak nie wierze jakoby takie coś miało istniec ;),Oczywiście zgodze się z wypowiedzią że himmler był okultorzystą.Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2002 Share Posted November 1, 2002 i co niby robili??Wszkrzeszali zmarłych??ech...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2002 Share Posted November 2, 2002 Domino, jaja sobie robisz? Po pierwsze to nie okultorzystą, a okultystą. A pod drugie czy znasz definicję słowa OKULTYZM? Wcale nie chodzi o wskrzeszanie zmarłych tylko o zjawiska nadprzyrodzone, jasnowidzenie, telepatię itp. Odnoszę wrażenie, że to raczej Twoja wiedza opiera się na Return to Castle Wolfenstein".Padły tu już prośby o to, by się nie nabijać z tematów, które pozornie wydają się idiotyczne. Przecież nikt nie udowadnia, że Himmlerowi udalo się wywołać ducha czy cokolwiek w tym sensie. Mówimy tylko o tym, że był takimi tematami mocno zainteresowany i równie mocno w nie wierzył. Kwestia osiągnięć ,to zupełnie inna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2002 Share Posted November 2, 2002 nie zrozumiałes mnie.Przecież wiadomo że Paranormal kojarzy się ze zjawiskami nadprzyrodzonymi ech..Ale ja se jaj nie robie skoro twierdzi że takie coś istniało to niech to udowodni i tyle.Jeśli chodzi o okultyzm to żle napisałem i tyle.Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.