seint Napisano 1 Listopad 2002 Autor Napisano 1 Listopad 2002 Hallo PanowieDziekuje Wam za Pozytywne i Negatywne wypowiedzi na TematParanormale Division.Temat Ten jest bardzo rozlegly a zarazem tajemniczy, dodzis mam bardzo malo dowodow ale w najbliszszym czasie mamSpotkanie z Michael Kloft.Jest on z najlepszych ReporteröwSpiegel TV produkuje on reportaze o III Rzeszy.Temat go bardzo zainteresowal i zapewnil mnie ze udostepnimi dojscie do Reichsarchiv.Jesli kogos interesuje tematyka Tajemnice III Rzeszy to organizuje Klub.Jeszcze raz Dzekuje Wszystkim za wypowiedziPaul.p
Gość Napisano 1 Listopad 2002 Napisano 1 Listopad 2002 Witam!Skoro mówisz że masz mało dowodów czyli jakieś jednak masz to może przedstaw je na forum na pewno wszytkich to zainteresuje.Jednak nie wierze jakoby takie coś miało istniec ;),Oczywiście zgodze się z wypowiedzią że himmler był okultorzystą.Pzdr.
Gość Napisano 1 Listopad 2002 Napisano 1 Listopad 2002 i co niby robili??Wszkrzeszali zmarłych??ech......
Gość Napisano 2 Listopad 2002 Napisano 2 Listopad 2002 Domino, jaja sobie robisz? Po pierwsze to nie okultorzystą, a okultystą. A pod drugie czy znasz definicję słowa OKULTYZM? Wcale nie chodzi o wskrzeszanie zmarłych tylko o zjawiska nadprzyrodzone, jasnowidzenie, telepatię itp. Odnoszę wrażenie, że to raczej Twoja wiedza opiera się na Return to Castle Wolfenstein".Padły tu już prośby o to, by się nie nabijać z tematów, które pozornie wydają się idiotyczne. Przecież nikt nie udowadnia, że Himmlerowi udalo się wywołać ducha czy cokolwiek w tym sensie. Mówimy tylko o tym, że był takimi tematami mocno zainteresowany i równie mocno w nie wierzył. Kwestia osiągnięć ,to zupełnie inna sprawa.
Gość Napisano 2 Listopad 2002 Napisano 2 Listopad 2002 nie zrozumiałes mnie.Przecież wiadomo że Paranormal kojarzy się ze zjawiskami nadprzyrodzonymi ech..Ale ja se jaj nie robie skoro twierdzi że takie coś istniało to niech to udowodni i tyle.Jeśli chodzi o okultyzm to żle napisałem i tyle.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.