bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Wlokalnej gazecie przeczytałem wzmiankę ,że 2 października br. w Białobrzegach (między Radomiem a Warszawą) odbędzie się rekonstrukcja forsowania Renu (Pilicy?) przez Amerykanów. Macie jakieś dokładniejsze informacje na ten temat? Proszę o odpowiedź!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Nie forsowanie Renu tylko Ardeny a pozatym to rekonstrukcyjna impreza zamkniąta dla 1. FJR, Pomerania 1945, 7AA i 1. SBS a gospodarzami będą koledzy z grupy Normandia 44. Swoją drogą ciekawy jestem kto podkablował do gazety albo puścił plotkę bo z kilku plotek o kilku imprezach zrobila się jedna i to nadzwyczaj interesująca.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Co??1.SBS w Ardenach? :-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Jacek powiedzial ze jesteście tak zdziesiątkowani po Arnhem ze i tak nie przyjedziecie :(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 24 Wrzesień 2004 Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Sam nie wiem czy to Ardeny czy forsowanie Renu... Wszyscy ze środowiska mówią że to Ren jest :D Ale pożyjemy zobaczymyPzdrAnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 No to jak z tą imprezą jest panowie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 oficjalnie obowiązuje moja teoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 A nieoficjalnie? :)Dobra ,może więcej dowiem się z lokalnej gazety? ;)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Dostałem własnie mail od organizatora i jest tak jak mowiłem. Kameralna prywatna impreza w celu dotarcia się grup rekonstrukcyjnych. Coś wiekszego dopiero wiosną. Więc mam nadzieję że to uciszy spekulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2004 O.k. Panzergrenadier - dzięki za informację.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Październik 2004 Autor Share Napisano 5 Październik 2004 No i był tam ktoś? Macie jakieś fotki? Jak było?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Patrz post: Białobrzegi 2-3 X" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Witam,Dajcie kilka fotek z tej imprezy.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Mało kto miał czas na fotki, to była robota dla telewizji...Ale kilka osób pomyślało po aparacie i jak tylko coś dostanę to kilka fotek po akcji się znajdzie i wrzucę.PzdrAnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.