Skocz do zawartości
  • 0

K98 nietypowe bicia czyżby SS ???

emil79

Pytanie

Napisano

Witam
Swojego czasu wpadł mi w ręce taki oto wykop K98. Chlopaczki od ktorych go mialem twierdzili ze znaleziony byl niedaleko obozu koncentracyjnego w Stutthofie. Oczywiście na moje szczęście bicia wyszły dopiero po lekkim oczyszczeniu. Wyraźnie widać wybitą czache oraz inne charakterystyczne cechy odbioru wojskowego. Czy ktoś z was spotkał się z takim egzemplarzem , bądź ewentualnie z takimi biciami. Czy to jest mauzer SS ?? Czekam na spostrzeżenia , ewentualne info.
pozdrawiam

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
aaa...no tak! to ten sam, pochodzi z tego zrzutu sprzed 2 lat. ....to dlatego jest taki ładny..dość dużo lee,kilka róznych mg,jakieś szturmaki,jedno mkb,,ten mauser i jakes tam inne....w sumie jestem po wrażeniem:)
Napisano

Witam
Swojego czasu wpadł mi w ręce taki oto wykop K98. Chlopaczki od ktorych go mialem twierdzili ze znaleziony byl niedaleko obozu koncentracyjnego w Stutthofie. Oczywiście na moje szczęście bicia wyszły dopiero po lekkim oczyszczeniu. Wyraźnie widać wybitą czache oraz inne charakterystyczne cechy odbioru wojskowego. Czy ktoś z was spotkał się z takim egzemplarzem , bądź ewentualnie z takimi biciami. Czy to jest mauzer SS ?? Czekam na spostrzeżenia , ewentualne info.
pozdrawiam

Napisano
Nie wierzę, że to wykop. Sam wykopałeś?
Pozdrawiam
Napisano
chłopaczki??!!??..heheheh...mogliby być z tego niezadowoleni :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie