Skocz do zawartości

forum n/t M.R.U.

Gość hornrt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Myślę że powstałe jakiś cza temu forum na temat tajemniczych obiektów niemieckich jest niezłym pomysłem ale pierwszy temat dotyczący 'Riese' ciągnie się już kilka miesięcy i coś nie zapowiada się zmiana tematu o czym było na początki.Jeżeli ktoś ma ochotę wymienić się informacjami,hipotezami i swojmi spostrzeżeniami to fajnie by było zmienic temat więc piszcie co o tym myślicie i wreszcie może administrator tej strony zauważy te głosy i zrobi coś w tej sprawie.Narazie zapowiada się że temat 'riese' nie 'zejdzie' z forum jeszcze przez kilka miesięcy a juz teraz widzac że temat się wyczerpał więc jak zarządcy tej strony tak zależy na ciągnięciu tego wątku to może by tak dwa tematy na raz i dwie dyskusje? Przecież są jeszcze inne ciekawe miejsca a ja proponuje to co w temacie tego postu czyli M.R.U. Piszcie co o tym myślicie...może będzie można pogadać o czymś innym niż podprowadzanie wagoników,wzajemnym szkalowniu i kłótniach kilka stałych bywalców.Pozdrawiam!
Napisano
Administrator tej strony już dawno zauważył te głosy. Tak to już jest na tym świecie że na wszystko jest odpowiedni moment i pewne plany. Temat MRU w hipotezach też został przewidziany i pojawi się w niedługim czasie. Również forum zmieni swoje oblicze ale to za parę dni.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie