Gość Napisano 30 Październik 2002 Napisano 30 Październik 2002 Myślę że powstałe jakiś cza temu forum na temat tajemniczych obiektów niemieckich jest niezłym pomysłem ale pierwszy temat dotyczący 'Riese' ciągnie się już kilka miesięcy i coś nie zapowiada się zmiana tematu o czym było na początki.Jeżeli ktoś ma ochotę wymienić się informacjami,hipotezami i swojmi spostrzeżeniami to fajnie by było zmienic temat więc piszcie co o tym myślicie i wreszcie może administrator tej strony zauważy te głosy i zrobi coś w tej sprawie.Narazie zapowiada się że temat 'riese' nie 'zejdzie' z forum jeszcze przez kilka miesięcy a juz teraz widzac że temat się wyczerpał więc jak zarządcy tej strony tak zależy na ciągnięciu tego wątku to może by tak dwa tematy na raz i dwie dyskusje? Przecież są jeszcze inne ciekawe miejsca a ja proponuje to co w temacie tego postu czyli M.R.U. Piszcie co o tym myślicie...może będzie można pogadać o czymś innym niż podprowadzanie wagoników,wzajemnym szkalowniu i kłótniach kilka stałych bywalców.Pozdrawiam!
Bocian Napisano 30 Październik 2002 Napisano 30 Październik 2002 Administrator tej strony już dawno zauważył te głosy. Tak to już jest na tym świecie że na wszystko jest odpowiedni moment i pewne plany. Temat MRU w hipotezach też został przewidziany i pojawi się w niedługim czasie. Również forum zmieni swoje oblicze ale to za parę dni.
czaja Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 Witam!Jestem za. Uważam, że MRU to bardzo ciekawy temat do dyskusji.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.