kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Harcerki sanitariuszki.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Byli i ranni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Szli, szli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 A końca nie było widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 No i wreszcie kawaleria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Sokół też przejechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 No i poszli... Sekcję niemiecką mam na filmiku, zdjęcie poszło jak skończyłem filmować.. niestety już od tyłu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 No a tym przyjechał były prezydent Kaczorowski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Dobra, starczy na dziś. Jak wspomniałem wcześniej szarżę kawalerii i atak piechoty mam na filmikach, dlatego nie ma ich tutaj.Pzdr. klOkiP.S. Miłego oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Dzięki za fotki, pojutrze prawdopodobnie będzie ich kilka ode mnie, a potem może też trochę od kumpla.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 CZesc Kloki!!!Mozesz sie odezwac na moj nr.GG 3580902 !!chcialbym ten filmik z zsekcja niemiecka!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 albert - jesteś z ABW czy policji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Nie zrobie Ci przyjemnosci i nie odpowiem!!! I zastanow sie i troche poczytaj innych tematow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 http://www.e-sochaczew.pl/news/ewiadomo.php?id_news=2130To jest moim zdaniem najlepsza galeria z Bzury... a ta pani w czapce offizera... I mnie tam nie było!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.