Skocz do zawartości

Bzura 2004 - Wrażenia

kloki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Właśnie wróciłem z Bzury". Moje wrażenia są następujące. Impreza wypadła świetnie, co roku jest coraz lepiej, tak trzymać chłopaki! Nawet się nie spodziewałem, że aż tylu reenactorów będzie - szczególnie po stronie polskiej. Szkoda tylko, że ze strony widza nie było prawie niemców widać, tylko to co z daleka na pozycjach i na końcówkę. Minusem jest także komentator, który psół całą atmosferę bitwy i niekiedy rozśmieszał wręcz tekstami. Oprócz tego, że miejsce dla widzów było słabo zorganizowane (lewej części pola bitwy wogóle nie widziałem), to na dodatek reporterzy i wieża z głośnikami zasłoniła resztę. Mimo tych minusów i niedociągnięć impreza mi się podobała. Porobiłem trochę fotek i filmików 30-to sekundowych, ale dzisiaj już mi się nie uda wrzucić. Postaram się jutro to uczynić, a tymczasem czekam na wasze opinie n.t. bitwy.

Pzdr. klOki

Zgadzam się z tobą Kloki! Dodam od siebie,że nagłośnienie od strony rzeki wogóle prawie nie istniało! Żołnierzom obsługującym te 2 armaty mogli chociaż założyć zwykłe hełmy, bo te berety...
pozdro

Dojazd i wyjazd z Brochowa też był nie lada wyzwaniem... Spodziewałem się więcej osób niż w zeszłym roku, ale to co na miejscu zobaczyłem przerosło moje oczekiwania! Impreza przyciąga coraz więcej osób, boję się pomyśleć co będzie za rok :)

Pzdr. klOki

Witam, potwierdzam wrazenia naprawde niezle, jesli chodzi o aspekt organizatorski to wypadlo to troche slabiej, komentator faktycznie psul nastroj, no i miejsce dla publicznosci bylo do bani.
Gdyby nie upszejmosc jednego pana z samochodem terenowym gów,,,,, bym za przeproszeniem zobaczyl.
Pozdrowienia dla wszystkich z reactingu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie