sanshin Napisano 19 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Witam!Mam pytanie jak wykonać kopie kolby do mausera 98k.?gdzie można takowa zamówić?Czy ma ktoś moze dokladne wymiarowanie kolby?Będę wdzieczny za wszelkie informacje potzrebne do budowy kolby.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 A nielepiej kupic te orginalne" za 200zl? Chodzi mi o taka jakie sa na allegro. Kopie desek" do inych kb kosztuja tyle samo. wiec chyba lepiej kupic orginalna bo cenowo wyjdzie na to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 eeeeeee ja znam paru stolarzy, nie wiem ile by krzykneli ale napewno nie 200zeta, sądze że za całkiem ładną kopie powiedzieli by coś koło 50 - 100 zetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red alf Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Czesc Sprobuj napisac do tej osoby lestekf@o2.pl , kiedys oferowal na pewnej znanej aukcji internetowej" swoje kopie kolb tyle ze z braku surowca wykonane z drewna sosnowego, za kbk98 liczył sobie 150zl jak sie pytałem.Tyle ze sosna to jest do d..., no chyba ze sklejka wermaht;)PozdrawiamRed alf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Dzieki za info,pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.