HARRY Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 witam.mam pytanie co to jest?znajduje to dosc czesto na polach,sa tegfo 2 rozmiary.przesylam fotki,niestety slabej jakosci bo robione telefonem.pozdr
Gość Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 Harry to są najprawdopodobniej haczyki od wieszaków, odezwij się.Pozdrawiam.
HARRY Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 chmm no to byly bardzo popularne i bylo ich duzo.nie wyglada to na haczyk,niestety.
HARRY Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 witam.mam pytanie co to jest?znajduje to dosc czesto na polach,sa tegfo 2 rozmiary.przesylam fotki,niestety slabej jakosci bo robione telefonem.pozdr
HARRY Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Napisano 17 Wrzesień 2004 jest to mosiadz,a na koncu troche rdzy czyli brakuje czegos ze stali
Pytanie
HARRY
witam.mam pytanie co to jest?znajduje to dosc czesto na polach,sa tegfo 2 rozmiary.przesylam fotki,niestety slabej jakosci bo robione telefonem.pozdr
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.