nordulver Posted September 16, 2004 Author Share Posted September 16, 2004 W dwóch zdaniach przedstawie moja wielką prośbę.Aktualnie zajmuje się planem odnowy umocnien w Jastarni- od tygodnia szukam we Wrocławiu materiałów odnośnie budowy umocnień polowych (okopy, schrony ziemne,transzeje ,stanowiskoa c.k.m. i moździerzy) z okresu 1921-1939. Czy posiadasz modasz może coś na ten temat? Proszę o kontakt. W ramach rewanżu mogę przesłać Ci zdjęcia mni. z umocnień w Jastarni (Rejon Umocniony Jastarnia - 40 fot.+ plany.) oraz materiały odnośnie fortów kolejowych w Nysie (ostatnia faza fortyfikacju pruskiej- w tym koncepcję odnowy części umocnień , zdjęcia, inwentaryzacja.) Proszę o kontakt na adres zwrotny. Pozdrawiam Łukasz Chrzanowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Sądzę iż już kontaktowałeś się już z Jagminem??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nordulver Posted September 16, 2004 Author Share Posted September 16, 2004 Dzeięki wielkie ,własnei to zrobiłem , teraz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darula Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 Posiadam coś takiego:Umocnienia polowe przy doraźnym umacnianiu pola walki. -Wykłady- na Kursach Unifikacyjno-Doskonalących" Rembertów 1934r. (ok.140 rys + opisy techniczne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.