nordulver Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Napisano 16 Wrzesień 2004 W dwóch zdaniach przedstawie moja wielką prośbę.Aktualnie zajmuje się planem odnowy umocnien w Jastarni- od tygodnia szukam we Wrocławiu materiałów odnośnie budowy umocnień polowych (okopy, schrony ziemne,transzeje ,stanowiskoa c.k.m. i moździerzy) z okresu 1921-1939. Czy posiadasz modasz może coś na ten temat? Proszę o kontakt. W ramach rewanżu mogę przesłać Ci zdjęcia mni. z umocnień w Jastarni (Rejon Umocniony Jastarnia - 40 fot.+ plany.) oraz materiały odnośnie fortów kolejowych w Nysie (ostatnia faza fortyfikacju pruskiej- w tym koncepcję odnowy części umocnień , zdjęcia, inwentaryzacja.) Proszę o kontakt na adres zwrotny. Pozdrawiam Łukasz Chrzanowski
Gość Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 Sądzę iż już kontaktowałeś się już z Jagminem???
nordulver Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Napisano 16 Wrzesień 2004 Dzeięki wielkie ,własnei to zrobiłem , teraz :)
darula Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 Posiadam coś takiego:Umocnienia polowe przy doraźnym umacnianiu pola walki. -Wykłady- na Kursach Unifikacyjno-Doskonalących" Rembertów 1934r. (ok.140 rys + opisy techniczne)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.