leserek Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 mam pytanie , chce sie wybrac nad morze na pare dni i chce pochodzic z piszczalka oraz poodpoczywac z zona i nie wiem gdzie udezyc w jak czesc wybrzeza. myslalem o okolicach kolobrzega, moze ktos mi cos podpowie gdzie sie zaczepic.dzieki za wskazówki.tomek
Peter Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Piszczałka, odpoczynek, żona. To sie nie da pogodzić. Dębki
MTC Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Da sie pogodzić , pod warunkiem , że w terenie gdzie chcesz szukać, bedą grzyby , a żona lubi je zbierać. Przerabiałem to i to z korzyścią dla obu stron. Powodzenia.
leserek Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 mialem na mysli ze zamkne ja w bunkrze gleboko pod ziemia, niech wrzeszczy , a ja z piszczaalka do lasu :))juz i tak wybralem miejsce takze dzieki za odwiedziny, post nieaktualny.ps moja kobialka przy mnie zaczela gromadzic kamyki, dobra bo nie marudzi pod nosem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.