YoWheris Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 Drodzy forumowiczeCzy spotkalicie sie z czym takim? Co to jest?Przyglądałem się temu kupe czasu ale niestety nic mi nie przychodzi mi do głowy. Oddaję identyfikację w wasze ręce. Pomóżcie. Czekam na odpowiedzi.
YoWheris Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 Drodzy forumowiczeCzy spotkalicie sie z czym takim? Co to jest?Przyglądałem się temu kupe czasu ale niestety nic mi nie przychodzi mi do głowy. Oddaję identyfikację w wasze ręce. Pomóżcie. Czekam na odpowiedzi.
Gość Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 W środku czapka błazna, więc to może po jakiejś trupie aktorskiej, stawiam na XVIII wiek.Pozdrawiam
YoWheris Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 Dokładnie, ten osobnik w środku wygląda na błazna, i na szyi podobnie ozdoba łazenna". Może to była własność jakiegoś błazna królewskiego?
YoWheris Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 A czy ktoś może powiedzieć z jakich lat to może być, lub do kogo moglo należeć?
Pytanie
YoWheris
Drodzy forumowicze
Czy spotkalicie sie z czym takim? Co to jest?
Przyglądałem się temu kupe czasu ale niestety nic mi nie przychodzi mi do głowy. Oddaję identyfikację w wasze ręce. Pomóżcie.
Czekam na odpowiedzi.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.