gumiś Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Kto sie z was wybiera i skąd przybędziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 nas2 lub 3 pozdro z wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 nas jedzie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 a skad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumiś Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 zapomniałem o jednym.Moja żona ma ochote pojechać ze mną , czy wybieraja sie tam jakieś panie.my przyjezdzamy z Zachodniopomorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Kompania Niuńków będzie silnie reprezentowana przez 90% składu.UWOLNIĆ FRANKA PIWOWARKA !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumiś Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2004 cześć krukupodaj GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Ponoć dla pań bedą drinki Martini i Bacardii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 cze i fajni faceci tak slyszalem pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Ale gdzie i kiedy cholera jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Zajrzyj w Ogłoszenia, imprezy, zloty,spotkania.Tam jest wszystko na ten temat.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Zlot jest w Toruniu 24.IX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 BYŁO SUPER !!!.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Tak widziałem w sobotę w TV, w kurierze o 8:30 chyba.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Jaro wychodziły jakieś fanty. Najlepsze trafienie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red alf Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 WitamZlot był extra, sporo fantów,niesamowite torunski forty, a wlasnie ma moze ktos fotke tego Adriana wykopanego na forcie IV bo go nie obaczyłem.Co do fantow to mi sie ten trojak trafil tez na IV forcie.a tak to łuseczki guziczki i tym podobne popierdolki.Pozdrowienia dla sponsorów;)Pozdrawiam Red alf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 WitamCóż, fanty jak fanty. Ja jestem bardzo zadowolony bo doszło mi kilka ciekawych łuseczek.Najwazniejsza była super atmosfera.PS. Tego Adriana tez nie widziałem.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 WitamZlot fajny. Trafienia ciekawe :) Adriana tez nie widzialem :).Pozdrawiam wszystkich uczestnikow w imieniu swoim jak i calej Kompani Niunkow.kruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Ja do dziś trzeżwieje. Świetne były zawody . Mamy nowy rekord Polski - 2,72 m. Moze troche za dużo było alkocholu darmowego. Dwa dni łojenia bez ograniczeń zakłuciło troche program zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Pozdrowienia dla Adama i reszty organizatorów od kolegów z Gdańska.Było naprawde fajnie dużo ciekawych fantów i samo miejsce na zlot super Może troche przesadziliśmy z integracją ale nie ma co marudzić,zawody w kopaniu pomogły wrócić do życia.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i niech Sylwek żałuje,że nie dojechał a czekaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.