gumiś Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Napisano 3 Wrzesień 2004 Kto sie z was wybiera i skąd przybędziecie?
gumiś Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Napisano 4 Wrzesień 2004 zapomniałem o jednym.Moja żona ma ochote pojechać ze mną , czy wybieraja sie tam jakieś panie.my przyjezdzamy z Zachodniopomorskiego.
kruku Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 Kompania Niuńków będzie silnie reprezentowana przez 90% składu.UWOLNIĆ FRANKA PIWOWARKA !!!!
Jaro5 Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Zajrzyj w Ogłoszenia, imprezy, zloty,spotkania.Tam jest wszystko na ten temat.Pozdr
Gość Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Tak widziałem w sobotę w TV, w kurierze o 8:30 chyba.Pozdrawiam
Gość Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Jaro wychodziły jakieś fanty. Najlepsze trafienie ???
Red alf Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 WitamZlot był extra, sporo fantów,niesamowite torunski forty, a wlasnie ma moze ktos fotke tego Adriana wykopanego na forcie IV bo go nie obaczyłem.Co do fantow to mi sie ten trojak trafil tez na IV forcie.a tak to łuseczki guziczki i tym podobne popierdolki.Pozdrowienia dla sponsorów;)Pozdrawiam Red alf
Jaro5 Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 WitamCóż, fanty jak fanty. Ja jestem bardzo zadowolony bo doszło mi kilka ciekawych łuseczek.Najwazniejsza była super atmosfera.PS. Tego Adriana tez nie widziałem.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników
kruku Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 WitamZlot fajny. Trafienia ciekawe :) Adriana tez nie widzialem :).Pozdrawiam wszystkich uczestnikow w imieniu swoim jak i calej Kompani Niunkow.kruku
Gość Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Ja do dziś trzeżwieje. Świetne były zawody . Mamy nowy rekord Polski - 2,72 m. Moze troche za dużo było alkocholu darmowego. Dwa dni łojenia bez ograniczeń zakłuciło troche program zlotu.
Gość Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Pozdrowienia dla Adama i reszty organizatorów od kolegów z Gdańska.Było naprawde fajnie dużo ciekawych fantów i samo miejsce na zlot super Może troche przesadziliśmy z integracją ale nie ma co marudzić,zawody w kopaniu pomogły wrócić do życia.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i niech Sylwek żałuje,że nie dojechał a czekaliśmy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.