Guest Posted January 14, 2002 Share Posted January 14, 2002 CZy ktoś mógłby przekazać mi informacje na temat bitwy o wyzwolenie Lublina i okolic lub podać literaturę . Ojciec znajomego z netu zginął w tych okolicach a on nic nie wie i nie może znaleść o bitwie ( Niemiec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2002 Share Posted January 14, 2002 na początek poszukaj w ksiażkach Dolatyjak chcesz to podrzucę ci jutro kilka tytyłów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2002 Share Posted January 14, 2002 mam dostęp do nich np \ Wyzwolenie ziem polskich \" czy coś takiego czytałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2002 Share Posted January 14, 2002 Zajrzyj do Ledwocha o historii \Waffen SS\". Jest tam kawałek o fińskim SS-manie, któremu zawdzięczamy krótszy żywot PRL-u. Mały bzdecik, ale zawsze coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.