Gość Napisano 14 Styczeń 2002 Share Napisano 14 Styczeń 2002 CZy ktoś mógłby przekazać mi informacje na temat bitwy o wyzwolenie Lublina i okolic lub podać literaturę . Ojciec znajomego z netu zginął w tych okolicach a on nic nie wie i nie może znaleść o bitwie ( Niemiec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Styczeń 2002 Share Napisano 14 Styczeń 2002 na początek poszukaj w ksiażkach Dolatyjak chcesz to podrzucę ci jutro kilka tytyłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Styczeń 2002 Share Napisano 14 Styczeń 2002 mam dostęp do nich np \ Wyzwolenie ziem polskich \" czy coś takiego czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Styczeń 2002 Share Napisano 14 Styczeń 2002 Zajrzyj do Ledwocha o historii \Waffen SS\". Jest tam kawałek o fińskim SS-manie, któremu zawdzięczamy krótszy żywot PRL-u. Mały bzdecik, ale zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.