simon07 Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 Witam - tu Simon - Suwałki witają resztę świata. KOpiecie? Mieszkacie w Suwałkach lub okolicy - spotkajmy sie na browarku - moze pokopiemy razem. Tylko kulturalni - zakopujacy dołki - poszukiwacze. Dzieki i polamania saperek. PZDRWSIMON07
majros Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Witam.Po tylu latach ktoś się odezwał ,a już myslałem że w Suwałkach straszy.Wiekszośc wymagań spełniam Simon, więc możemy wypić to piwo.GG5272226.
Gość Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 Na Suwalszczyźnie kopie od 10 lat, choć mieszkam w Polsce centralnej.Moja żona pochodzi z okolic Suwałk i pewnie dlatego mam zamiłowanie do tych terenów.Chętnie wymienie info w różnych tematach związanych z kopaniem w tych terenach.Pozdrawiam:Paweł
simon07 Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Napisano 4 Wrzesień 2004 SUper - tez myslalem ze w Suwalkach straszy - ja i 2 moich kolegów i oczywiście OSŁAWIONY PENETRATOR.... to tyle, tak myślałem, ale jest ok. Panowie - po 10 IX jestem do dyspozycji w Suwałkach. Zaczyna się bezkomarowy sezon i jest kilka miejscówek do przekopania, a że teren duży na 2 - 3 wykrywki powinno być szybciej - oczywiście fanty dzielimy wedle dogadania się. Pozdrawiam i czekam na propozycje.Ja mam Geoscana PI i Bounty Hunter VLCPozdrawiam - SzymonP.S. Kontakt najlepiej mailowy.ADIOS AMIGOS
Gość Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Jak bedziecie kopac - albo planowac wykopki w wiekszym gronie dajce tu znac wczesniej - oki ?Z goory dziekujeRudy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.