Skocz do zawartości

Znaki na niebie

Gość J

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dziś, gdzieś tak o 5:50 rano zauważyłem na wschodzie nad wschodzącym słońcem taką jakby kreskę w lekki zygzak. Trochę mnie to ździwiło, mniej więcej po 10 minutach zupełnie zanikła (najpierw środek, potem tylko kawałek jednego końca świecił). Kreska była dość długa, pozioma (nierówna), jasna (srebrzysta)na bezchmurnym błękitnym tle.
Czy wam się przydażyło obserwować podobne zjawiska?
Pozdrawiam
Napisano
Dobra!

Wszystkich Świętych 2003. W nocy idziemy na cmentarz (ja i moja 'ex' Karolina). No i wchodzimy ,jakieś 30 minut smigamy do grobów mojej i jej rodziny. Stoimy przy jednym grobie ,a tu alejką zapiernicza lis ,podbiega do jednego grobu bierze w zęby wieniec i ucieka! Wziął z grobu wieniec! Włosy mi dęba stanęły ,patrzę na telefon która godzina ,a tu 0:00. Ekstrema była no i długa do domu!
Dziwne z tym lisem co?

pzdr

bjar_1
Napisano
J kiedys widzalem nie zygzak ale swiatlo napewno niebyl to meteor, bylo to dlugie zielonkawo-niebieskie swiatlo co zakrecilo na niebie i zgaslo/zniklo! Cale zdarzenie trwalo ok 2 sekund przy bezchmurnym niebie, widzialem je wyraznie szlem droga przez pole gdzie niebylo zadnych innych swiatel.
A kiedys mialem dziwne zdarzenie na tym samym polu, nienapisze tego bo zamkna mnie w Tworkach:))))
Piorek
Napisano
No niezly z tego rudzielca egzemplarz...:)
Pewnie sie wychowal na lub w okolicy cmentarza - wience potrzebuje np. do ocieplenia nory lub zamaskowania wejscia..

Sv

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie