stvgl Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Napisano 29 Sierpień 2004 może ktoś z Was będzie mógł mi pomóc... co to jest... ma niemieckie bicia regimentowe i punce odbioru wojskowego - na drugim foto widać... wygląda jak końcówka czegoś... ale czego
stvgl Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 serdeczne dzieki za pomoc... a co do pozbywania sie to nie zabardzo... to epoka w której siedzę:)
stvgl Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Napisano 29 Sierpień 2004 może ktoś z Was będzie mógł mi pomóc... co to jest... ma niemieckie bicia regimentowe i punce odbioru wojskowego - na drugim foto widać... wygląda jak końcówka czegoś... ale czego
Domino(*) Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Ja wykopałem identyczne na strzelnicy pruskiej, i sądze że jest to zatyczka na karabin.Może ktoś potwierdzi?Pzdr
muslim Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Miałem takie samo wrażenie, ale nie jetem pewien ;)
Pytanie
stvgl
może ktoś z Was będzie mógł mi pomóc... co to jest... ma niemieckie bicia regimentowe i punce odbioru wojskowego - na drugim foto widać... wygląda jak końcówka czegoś... ale czego
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.