Skocz do zawartości

Wojskowe mapy topograficzne

Mel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam forumowiczów! Dotarła do mnie wiadomość, że na 20 CD została wydana mapa Polski w skali 1:50000. Czy może ktoś wie, gdzie to można kupić?
Napisano
Ja bym poszedł zapytać na najbliższą giełdę komputerową lub elektroniczną.
Pozdrawiam
Napisano
Obawiam się, że na giełdzie to będą mieli gry do strzelania a mnie chodzi o to kto regularnie dystrybuuje ten program o ile jest powszechnie dostępny.

Napisano
Wersja map na 20 CD rozni sie tylko formatem plikow od wersji na 15 CD (tif na 20 CD i png na 15 CD). Wersja na 3 CD ma format jpg i troche kompresji (do przyjecia). Wersja na 1 CD ma format jpg i zdaje mi sie ma rozdzielczosc 150dpi. Wersja na 3 CD jest dostepna w sieci. Wersja na 15 CD jest do kupienia na allegro jako wersja na 3 DVD. Map wszystkich tam nie ma, bylo o tym wielokrotnie tutaj na forum.

Pozdrawiam.

Moskwa
  • 4 weeks later...
Napisano
ja mam wersje na 3 cd ale to polskie sztabowe z 1988, jak by kogo interesowały to czekam na propozycje. Mapy całej poski okolo 1000 map
Napisano
ja mam wersje na 3 cd ale to polskie sztabowe z 1988, jak by kogo interesowały to czekam na propozycje. Mapy całej poski okolo 1000 map

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie