general1006 Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Napisano 25 Sierpień 2004 Wczoraj wyciągnięty z ziemi około godz. 20.30 w Brzegu.Mam pytanko: Kto mógł nosić ten sygnet i czy były one wykonywane tylko ze srebra czy jeszcze z innych metali. pozdr.
general1006 Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 dobra nie będziemy robić wywodów bo nie o to tu biega.A fancik i tak jest fajny. Nawet jeśli był powszechnie noszony przez żołnierzy. pozdr
general1006 Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Napisano 27 Sierpień 2004 chlopaki nie mówcie mi, że nikt z was nic nie wie.A może nikt nie widział czegoś takiego hihi...pozdr.
andoss Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Panowie nie chce dyskutować! wyraziłem swoje zdanie jak chcecie to możecie sobie mówić nawet że to pierścienie MOCY nadawane tylko dla członków PARANORMALDIVIZION!!! :)Fakty są takie że oficjalnie takich pierścieni nikt nie nosił a co do tego że więcej by sie ich znajdowało to też się niezgodze sam widziałem podobnych kilkaset a obrączek SS tylko dwie!
Pytanie
general1006
Wczoraj wyciągnięty z ziemi około godz. 20.30 w Brzegu.
Mam pytanko: Kto mógł nosić ten sygnet i czy były one wykonywane tylko ze srebra czy jeszcze z innych metali.
pozdr.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.