Skocz do zawartości

Tykocin

dominic

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Byłem w ubiegłym roku w lesie okolice miejscowości Żuki. Kumpel znalazł bagnet Mauser. Ja znalazłem saperkę I wojna, trochę amunicji, guzik pruski z koroną i lufę MG 42.
Pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań.
Napisano
Jeśli na monetki to radzę pochodzić za cmentarzem oraz w okolicy wsi Tatary. Wymagany naprawdę mocny sprzęt bo teren nieźle wyczesany. Pozdrawiam
Mrand
Napisano
dzieki, nie jest tak zle w ok 2h rok temu znalazlem ok20 monetek :} o militariach nie myslalem ale z przyjemnoscia na chwile zajrze pzdr
Napisano
dominic, o której i z kim jedziesz?, bo ja w końcu nie wiem co będę jutro robił, no po za ranym wypadem w jednej sprawie.

Sebastian archeo"
Napisano
cze bylem,niestety szaman3 w twoje miejsca nie udalo mi sie podjechac:{natomiast tobie mrand stawiam duze pifffffko :}:}:}dzieki milego dnia
Napisano
Gratuluję. Mieszkałem kiedyś w Tykocinie przez ładnych parę lat więc rozumiesz... Teraz przeniosłem się ok. 30km dalej. Gdy będziesz kiedyś przejeżdżał możesz śmiało do mnie wpaść. Zapraszam i pozdrawiam
Mrand
Napisano
cze troszke monetek,guzikow,plomb ,naparstek ozdobki kawalki medaliki ikone podrozna i troche lusek i mnostwo smieci [ja zabieram wiec zawsze mniej]pzdr
Napisano
Witam mrand.
Dzięki za pierwszy wykrywacz jaki nabyłem od Ciebie. Pewnie nie pamiętasz mnie chodź mieszkamy o 100-150 m od siebie.
Dominic gratuluję znalezisk.
Pozdrawiam.
Napisano
czyscilem troszke moje skarby i cos takiego :okragly znaczek z napisem ---swiatowy zjazd polakow -5VIII1934 ----spotkaliscie cos takiego to od was pzdr
Napisano
dominic Ty zamiast czyścić znaleziska, powinieneś chyba szykować się do ważniejszej zeczy" :), jak tam samopoczucie?

Sebastian archeo"
Napisano
w poniedziałek mam robotę, ale kurcze bym z chęcią pojechał, na twoją uroczystość nie dam rady się pojawić, a szkoda. miłej zabawy, bądz dzelny :P

Sebastian archeo"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie