Skocz do zawartości

CÓŻ GINĄ POSTY NA TYM FORUM, CENZURA RZĄDZI !!!!

Heruss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
W podtemacie Spotkania,Integracje - Wykopki okolice Gdyni w....ło w sensie wcieło kilka postów, ciekawe czy maczał w tym palce nasz ukochany" admin?? No cóż cenzura musi być ;)
Smutne to że posty znikają a zaczynało być wesoło.
Pozdrowienia dla forumowiczów
Heruss
Napisano
witam i o droge pytam ( ktora podaza to furum )
mam pytanie do kolegi bociana co sie niezgadalo, ze musial skasowac posty ( akurat te )
Ps. prosze o odpowiedz-jesli nie stanowi to duzego problemu
Pzdro
BIL
Napisano
Witam.

Człowiek zapytał o towarzystwo na wyprawę a nawiązała się barwna dyskusja, kto się z kim pokłócił o złamaną łuskę i okucie buta WH. To chyba wystarczy. A posty wyciąłem ja nie Bocian.

Pozdrawiam.
Napisano
Forum traci wiarygodność ,po co wycinać posty które były cały dzień na forum ,wszyscy je przeczytali a, na koniec ktoś je skasuje .To mi wygląda na świadome manipulowanie treścią całego tematu .
Napisano
Bardzo łatwo wydaje się osądy o cenzurze. Wystarczy rzucić taki tekst i już nakręcamy się wszyscy. Schemat oskarżenia o cenzurę jest zawsze ten sam. Znika post ale nie do końca każdy wie dlaczego zniknął i po co i właściwie jaki post. Ale to widać świadczy o cenzurze. Np. usunąłem ostatnio cały wątek w którym pewna osoba najpierw pluje na pewną stronę jako anonimowy anonim a następnie sama się atakuje po to żeby w ten niewinny wydaje się sposób zareklamować swoją stronkę i rozdmuchac dyskusję. Mam go pogłaskać po główce? NIE. Bo zrobił to po raz kolejny czyli nie gra fair. Więc dostał bana.
Nie mam żadnego interesu żeby sobie chodzić po serwisie i losowo kasować posty albo takie które mi się niepodobają bo kogoś nie lubię.

Usuwane są posty zawierające kłótnie i osobiste wycieczki. To proste jak dwa razy dwa.

Napisano
Witam
Cóż Bocian, jak by nie patrzeć sama nazwa Forum" wskazuje, że może się na nim wypowiedzić każdy w taki czy inny sposób, (oczywiście pomijając bluzgi i niesmaczne wątki). Twoje tłumaczenie, że dbasz o wygląd merytoryczny forum jest raczej śmieszne, powinienes w takim razie skasować 1/2 postów ponieważ odpowiedzi i dyskusje na nich są poniżej krytyki.Jak byś nie nazywał tego co zrobiłeś (bądź Administrator ;)) wykręcanie się podwyższaniem poziomu forum to i tak jest to cenzura, jak zwał tak zwał.
Smutne to jest, że wraz ze zjeżdzaniem w dół Odkrywcy" forum też traci swoje walory, może Admin lub Ty Bocian zaczniesz proponować tematy, zakładać wątki itd.? Wtedy łatwiej byłoby kontrolować to co sie dzieje na forum.
Przepraszam że tak się rozpisałem. Ale troche mnie to ruszuło, to Wasze Forum ubta co chceta".
Smutek, smutek.
Pozdrawiam
Heruss
Napisano
No nie nawet Ciebie Bocian wycięło :) a już chciałem Ci napisać że na forum sam sie rozprawiasz na tematy prywatne z Tomkiem.
Dobre naprawde ta cenzura szybko dziala ;)
Pozdrowionka
Heruss
Napisano
Witam.

może Admin lub Ty Bocian zaczniesz proponować tematy, zakładać wątki itd.? Wtedy łatwiej byłoby kontrolować to co sie dzieje na forum."

Wybacz Herrus że ocenzurowałem" Twoim zdaniem prywatną kłótnię między dwoma użytkownikami forum, ale wątek dotyczył czego innego. Sprzeczka nie była związana z tematem wątku, nic nie wnosiła do tematu, nie była nawet skierowana do autora wątku. Nie wiem czy byłoby Ci miło gdybyś zapytał się o np. historię sopockiego mola a w odpowiedzi czytałbyś prywatne przepychanki dwóch kolesi. Poza tym jeden z uczestników tej dyskusji sam dwukrotnie poprosił Bociana o wykasowanie postów nie związanych z tematem wątku. Zgodnie ze staropolskim powiedzeniem żądasz czystości - zachowaj ją sam".

Pozdrawiam.
Napisano
Szanowny Panie Administratorze nie jestem jakims kolesiem,rozumiemy sie?Wymiana zdan wynikala z propozycji autora,i wiele zainteresowanych osob moze sie wiele z tego dowiedziec.Co do wykasowania ,wydaje mi sie po czasie iz sens rozmowy zostal zachowany,wielkiej szkody nie ma.Wykasowanie bylo dla wszystkich zaskoczeniem i chyba stalo sie przyczyna innego pyskatego watku?!.Proponuje w inny sposob wplywac na tok rozmow,moze przez ostrzezenie o wykasowaniu?
Napisano
Panie Administratorze
Z całym szacunkiem, nie zostały skasowane posty kłótliwych" urzytkowników forum ale też wypowiedzi innych ludzi, miedzy innymi moje. Moze i nie związane w 100 % z tematem ale ...Nie jest to moim zdaniem ukierunkowany podtemat forum Spotkaia,Integracje żeby wymagac od forumowiczów idealnych odpowiedzi, jest to raczej luzniejszy dzial, wiec nie rozumiem jak mozna porownywac to do histori sopockiego mola" taki post w dziale S...,I... powiniemn byc natychmiast skasowany, coz wyglada na to ze nie poczuwacie sie do winy, jest to smutne, tym bardziej ze na sile probujecie przekonac wszystkich ze racja lezy po Waszej stronie i nie przyznajecie sie do tego ze to cenzura bo inaczej tego sie nie nazywa.
Pozdrawiam Heruss
PS skonczmy te dywagacje, robi sie to niesmaczne
Napisano
Witam.

Do panzerrule: oczywiście że się rozumiemy ponieważ nie miałem Ciebie na myśli i nie Tobie akurat odpisywałem. Określenie koleś" użyłem jako opis bliżej nieznanych autorowi postu użytkowników forum, którzy zaczynają się kłócić zamiast odpowiadać na wyrażoną przez autora prośbę i nie odnosiłem tej wypowiedzi do dyskutowanego wątku a jedynie do sytuacji przykładowej. Jeśli odniosłeś to do siebie to przepraszam ale wiem, że nie byłeś stroną w tamtej dyskusji. Wymiana zdań nie wynikła z prośby autora jako takiej a z odpowiedzi jednego z uczestników forum. A ostrzeżenie o możliwości wykasowania wątków jest zamieszczone w regulaminie forum.

Do Heruss`a: motyw sopockiego mola dałem jako przykład sytuacji, równie dobrze mogło to być pytanie np. o dzieciństwo Józefa Becka jeśli już zależy Wam na związku dawanych przykładów z tematyką forum. Luźniejszym działem jest dział Towarzyskie" - po to został stworzony. Wyciąłem po prostu posty, które nie były związane z tematem wątku lub były niezgodne z regulaminem. Wiem, że w Waszym przekonaniu moja decyzja była błędna ale wiecie chyba sami, że nic nie jest tylko czarne i białe.

Żeby nie zajmować już miejsca bardziej popularnym wątkom zapraszam na priv.

Pozdrawiam.
Napisano
Czytałem te posty i jestem zdania że głupawe szczeniackie obszczekiwania trzeba wywalac .Chcecie się sprzeczac przed publicznością,to w tv sa takie kopnięte programy,może Was tam zaproszą.Pozdrawiam Etam
ps.Tym razem Bocian miał rację.
Napisano
Nie ,wolimy czytać twoje posty które piszesz w celu nabicia sobie licznika.I chyba nie czytałeś dokładnie tych postów bo piszesz bzdety .KONIEC TEMATU.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie