Sebek Napisano 22 Sierpień 2004 Autor Napisano 22 Sierpień 2004 WitamTrafiły mi się dzisiaj dwa magazynki:dolny, niestety przestrzelony to chyba PPSz, natomiast nie wiem od czego jest górny-jest podobny do kałachowego" (tzn.ma przetłoczenia).Niestety oba są bardzo skorodowane...:(Pozdrawiam
mab1978 Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Kudłaty, prawie dobrze:P, tylko zupełnie odwrotnie.Górna szuflada ma gniazdo magazynka i jest do PPSz a dolna do PPS-a.Pozdrawiam, mab1978.
Sebek Napisano 22 Sierpień 2004 Autor Napisano 22 Sierpień 2004 WitamTrafiły mi się dzisiaj dwa magazynki:dolny, niestety przestrzelony to chyba PPSz, natomiast nie wiem od czego jest górny-jest podobny do kałachowego" (tzn.ma przetłoczenia).Niestety oba są bardzo skorodowane...:(Pozdrawiam
kudlaty Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 dół to PPS a górny to przetłoczony magazynek od PPsz (stosunkowo rzadki) Pozdrawiam Mateusz
Pytanie
Sebek
Witam
Trafiły mi się dzisiaj dwa magazynki:
dolny, niestety przestrzelony to chyba PPSz, natomiast nie wiem od czego jest górny-jest podobny do kałachowego" (tzn.ma przetłoczenia).Niestety oba są bardzo skorodowane...:(
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.