Skocz do zawartości

Problem - proszę o pomoc

Mariusz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

Przepraszam, że mój post nie w temacie, choć może po trochu...
Otóż od pewnego czasu zauważyłem, że na stronie Odkrywcy" monitor nie wyświetla mi tła. Jest ono na wszystkich stronach...białe.
Przypuszczam, że ma to związek również z tym, że w edycji tekstu obojętnie jakiego koloru użyję czcionki, to i tak widzę czarną (to samo dzieje się z tłem, z tym że pozostaje białe, choć wydruk wychodzi i z kolorem czcionki i tła).
Mam Windowsa XP.
Jeszcze raz przepraszam, za post nie na temat i proszę o łopatologiczną" pomoc.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
MIAŁEM COŚ TAKIEGO!!! i wogóle mi się strony z błędami otwierały. Powód? Wirusy zeżarły" mi część plików exe odpowiedzialnych za działanie netu. Proponuję przeskanować dokładnie folder systemowy XP a w szczególności plik doccument and settings". Możliwe że konieczne będzie formatowanie. Ale może to co innego - mam nadzieje.
Pozdrawiam i powodzenia życzę.
Napisano
Ponownie witam,
Dzięki za odpowiedź. Panięć skanowałem już wiele razy, ale jet czysta. Przypuszczam, że to coś w ustawieniach.
Proszę o pomoc.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Najbardziej radykalnym rozwiązaniem jest przeinstalowanie systemu, formatowanie HD(wcześniej zgrywając dane). Skutek jest tak: masz czysciutki komputer, zakładasz fire wal`a i antywirusa, nie biegasz po podejrzanych stronach ...

Miałem podobną sytuację - pomogło. Założyłem dodatkowao Ghosta i mogę w każdej chwili wrócić do czystego" systemu - pierwotnej konfiguracji.

Pozdrawiam - Mariusz.
Napisano
Witam,
Bardzo dziękuję wszystkim za rady. Wiem na pewno, że nie jest to wirus. Monitor mam kolorowy :), spróbuję skorzystać z pomocy Bociana.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Mariusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie