Skocz do zawartości

wykopki okolice gdyni

allen26

Rekomendowane odpowiedzi

Temat dotyczy Gdyni,czyli miasta w jakim mieszkam,czytam bo w zasadzie i mnie dotyczy jak i ciekawosc.Zauwazam powazny problem w tym temacie jak i twoim mp.Polega na tym,iz piszecie :mam wykrywke i chcialbym isc na wykopki,itp.Moze zaczniecie od przedstawienia sie,co was interesuje,ile juz sie tym paracie,gdzie chcecie isc.W obu tematach tego brak,wiec kto ciekawy pisze na prv,i jesli koles mu z tego lub innego powodu nie odpowiada,wychodza takie chece:ty do mnie napisales.Uwazam kolego mp,ze zachowalem sie OK.Napisalem tobie czemu razem nie pochodzimy po lesie,bez obrazy ale przedszkolanka nie jestem.Wiec powracajac do tematu ,

prosze autora o przedstawienie siebie jak i propozycji gdzie chcialby pochodzic.

Witam
Wracajac do gieldy" luseczek hehe bjar jak u ciebie wychodza w 80 % czeszki ;) to moze podeslac ci troche polskich mausow" z kampani no i lebelkow w stanie swietnym.
A co do lazenia po lasach gdzyni i okolic zapraszam d TPS wszyscy jestesmy z 3miasta, ja jestem z Gdyni osobiscie hehe.Z piszczalka laze dopiero 2 lata ale moje zainteresowania zaczely sie jakies 20 lat temu jak biegalem z saperka po lasach i kopalem gdzie popadnie.Panzerule dawaj na spotkanie tam mozesz o wszystkich uslyszec wszystko
Pozdrowienia
Heruss

Dzieki za zaproszenie,ale wole wypady 2-4 osob,spokoj cisza,i nie ma takich afer jak opisana.Co do TPS,nic nie mam przeciw ale i za,neutralne nastawienie.Choc przyznam czytajac temat o TPS,pracy kilku osob i czekaniu na propozycje reszty troche zniecheca.Choc moze kiedys sie wybiore zobaczyc z czystej ciekawosci co za towarzystwo.Gdzie chodzisz ?

Panzerule, co do tej afery hmmm pozwole powiedziec sobi o niej 3 slowa nie wiem jak do niej doszlo ale nie miala ona miejsca podczas wypadu TPS.W znakomitej wiekszosci jestesmy powaznymi ludzmi, czasem zdaza sie ze wsrod nas pojawiaja sie bardzo mlode osoby nie mam nic przeciw nim uwazam ze Onxy najmlodszy z nas jest ok(ma kilkanascie lat, czsem pokazuje ze jest w tym wieku :)ale nie jest zle ), nie jestem w stanie stwierdzic jak sie bedzie zachwywac sie kilku nastolatkow razem a to mialo miejsce przy tej awanturze", coz Twoj wybor rob co chcesz przyjdz na spotkanie lub nie przychodz , to wolny kraj (hehe.... jeszcze wolny...)
Pozdrowienia dla Wszystkich
Heruss

Heruss,wiadomo iz nie wiek a wiedza i zachowanie sie liczy.Problem,a w zasadzie pytanie,jesli zabieracie na wypad kolege ponizej wieku pelnoletnosci to wydaje mi sie ze ktos jest jego opiekunem.Nie wiem czy mie rozumiesz,np.z lamie noge i do kogo rodzice maja pretensje,do najstarszego.Spotkalem sie juz z taka sytuacja,gdzie rodzice nie widzieli tego ,ze sami synkowi zezwolili a preesje do wszystkich ze synkiem sie nie opiekowali.Inna sprawa jest zabieranie zanlezisk do domu,czy ktos kontroluje co taki znajdzie?Przyklad opisany w tym temacie pokazuje ,jesli tak im zalezy na lusce pogientej to co bedzie jak znajdzie cos bardziej niebezpiecznego.Jeden zostawi a inny do kieszeni,wiesz co moze byc dalej.Jestem ciekaw jak to w TPS wyglada.

Cześć
Panzerule nikt tobie nie karze przychodzić, robisz na co masz ochotę :)
Pisze ten post, żeby rozjaśnić pewne kwestie i tak:
Po pierwsze jeśli jedzie z nami niepełnoletni ( jak napisałeś ) to jest to osoba na tyle odpowiedzialna, ze nie trzeba jej pilnować ( jeśli zawali to po prostu nikt go wiecej nie weźmie ). Rodzice, którzy by mieli pretensje do „nas” za to, ze ich dziecku cos się stalo mieli by u mnie........ za to, ze nie wiedza gdzie dziecko puszczają. Oczywiście starszy stara się w pewien sposób pilnować tego młodszego ale chyba nie będzie go na smyczy prowadzal??? A złamać nogę może każdy :)
Co do TPS to żeby wiedzieć trzeba zobaczyć......
Pzdro
BIL

WItajcie
Widze ze Wszechmocny i wszechwiedzący" o wielki" ptak (z ulicy Sezamkowej chyba) ale nie to nie ten ten ma czerwony dzubek skasował post !!! hehe ale jaja cos mu nie w smak nasze pogaduszki, coz w tym kraju wszelka cenzura jest doawolona, oj Bacian Bocian nadgorliwosc równa sie z .... nao tak faszysmem.
Dzieki za skasowanie postów
Slodkich i kolorowych snow o Żabkach ;)
Heruss

Do admina- czy moje pytanie o strone www kolegow z TPS zaslogiwalo na wymazanie?Jak sie nudzisz to Odkrywce poczytaj!
do TPS- czy macie jakas strone www,chcialbym zobaczyc wiecej fotek z waszych eskapad.
co do tej cenzury,Panie Bocian jesli nie lubisz ludzi z 3 miasta chce poinformowac,iz kolega Kazik uruchomil bardzo fajne forum dotyczace naszego regionu.Dwa razy pomysl zanim cos zrobisz,stara maksyma na nowy dzien.

czesc
Panzerule strona jest dopiero w trakcie przygotowania co mnie troche martwi ( Kazik tez chyba bierze udzial w jej tworzeniu )
Powinny sie tam znalesc fotki z Warcina, Sztutowa, smietnika w sopocie i jeszcze paru ciekawych miejsc....
Ps. heruss sie zdenerwowal :) co do bociana to musze przyznac, ze go nie znam ale po tym co koles wyprawia moge stwierdzic, ze chyba nie za bardzo mu po drodze TPS
z tego co pamietam to byly jazdy jak ww kolega poszedl do odkrywcy i przestal wspolpracowac z Latebra.......
Pzdro
BIL

Napisałem że chętnie podyskutuję i spotkam sie osobiście.
Nie wspomniałem tu nigdzie o męskiej rozmowie.

Parę razy wybierałem się do TPSu ale z braku czasu nie udało się. Uważam że na żywo łatwiej będzie podyskutować i wyłożyc swoje zdanie niż przez email lub forum. Może juz czas wylezc zza ekranu i wybrać się gdzieś do lasu.

@Tom za zaproszenie dziękuję, może uda się ściągnąć również Jacka.

Nie wydaje mi się żebym był zmuszony rozmawiać po męsku" przynajmniej jeszcze nie na tym etapie :) chyba że ktoś ma do mnie naprawde wielki żal za coś i chce się zrelaksować to w razie czego nigdy nie odmawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie