Skocz do zawartości

Okolice Warszawy

Rybciak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cze nie wiem skad jestescie ja zapraszam 730 wilanowska lub 8 marysin wawerski jeszcze chwile jestem a jak nie to rano przeczytam pzdr
  • Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano
cze rybciak ,lazilem trochi po olszynce [kulki muszkietowe ,znow guzik z 7.troche monet 23 no i twa saperka lecz nie tam gdzie miala byc :}]moze sie zerwiesz z pracy w pndz na 3h pzdr
Napisano
dominic jak mamy się umówić na poniedziałek rano to włącz komórkę. mam auto załatwione i monitor 17' w bagażniku czekający na dostarczenie do Ciebie.

Sebastian archeo"
Napisano
cze ganialismy wczoraj napoleona:}efekt ja 17 kulek muszkietowych duzych .2medaliki troche carskich guzikow,monetki-klepaki,ladny guzik;33;w otoczce ijeden ze slabym napisem ,szkola wo....dz ?----------za to kolega cos fajnego dwa orly siedzace naprzeciwko siebie -odlew mosiezny i inne drobiazgi pzdr
  • 4 weeks later...
Napisano
Cze dominic, ja mialem rozwalonego kompa i nici z sieci przez 3 tyg. :-( Gratuluje ostatnich znalezisk, wyrwalbym sie w teren, kiedy konczysz sezon dołkowy?
Napisano
cze jutro rano na modlin mam nadzieje ze nie predko koncze:}dzwon ps jak ktos znajomy lub nie ma chec to wyjazd rano oki7-8 z wawy mamy duzo miejsc bo na 2 auta chyba pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie