Skocz do zawartości

Okolice Warszawy

Rybciak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ja wypad z wykrywką chcę połączyć z późniejszym wypadem do wawy w sprawach firmowych. pewnie wezmę brata auto i obskoczę szukanie jeśli się wyrobię, a potem serwisy i hurtownie w wawie.

Sebastian archeo"
Napisano

Tak sobie patrzę i wydaje mi się, że jedna ze znalezionych sprzączek (widoczna na zdjęciu fantów na żółtej reklamówce) to chyba element pikelhauby...???

Napisano
musisz do mnie dojechac bo po wczorajszym mam dosyc w twoja strone:}zastanow na ile czasu chcesz jechac bo dzwonil koles i sa az 3 opcje pzdr
Napisano
to wlasnie zalezy gdzie i kto jedzie mnie wszystko jedno jak na krotko to olszynka jak wczesniej na dluzej to tak oki100km wyszogrod lub puszcza kozienicka
Napisano
sorki u mnie zmiana planow jade jutro do czestochowy ,sulejowa przejrzalem wczorajsze fanty ladny krajcar1762.10k1912 i ladny krzyzyk troche kulek muszkietowych1831 reszta to klepaki pzdr
Napisano
Cze!
Jeśli byłyby to godziny od rana do południa, to ja jestem happy, zwarty i gotowy :-) A jak byśmy sie umówili? Dominic, wysłałem Ci maila...
Napisano
witam
na olszynke rano w niedziele to i ja bym sie pisal - dajcie znaka panowie
pozdrawiam
Napisano
Bede czekal na Darka o 7:30. Wezmę dla Ciebie - dominic - płytkę CD z fotkami. A pamiętasz o mojej czapce? Zostawiłem u Ciebie w wozie :-)))
Napisano
a co ze znakiem dla mnie :)
czyzby jakis zamkniety klub ??
Napisano
beker, a skąd jesteś? Ja jutro jadę pod Ostrołękę i mam jeszcze tylko jedno wolne miejsce.
Nie zalogowałeś się, a użyłeś w obu swoich wypowiedziach dwóch różnych adresów mail, nie wiem na który pisać....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie