Gość Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Wirtam gdzie się wpisuje ip SERWERA do którego mam się podłączyć ???? może przez jakis program???? POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Do szukania serwerow do wielu gier uzywaj program The All-Seeing Eye"Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Jeśli masz oryginał to kliknij join server" czyli podłączenie do serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 mam kopie zapasową i niemogę ... muszę na skrakowane serwery .... ale niemogę ich znaleźć a mam ip do skrakownych serwerów .... kurde ten all eye seying to troche zamotany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werning Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 klawisz tylda czyli ~ wyskoczy cos tam i wpisujesz /connect (i tutaj numer serva) i enter! A z join server tez da się pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 Idz wogle z ty eye,o wiele lepszy jest gamespy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 chyba nie wiesz co gadasz :| gamespy jest do pupy, eye prosciutki w obsludze, obslugujacy ogrom gierPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 Ta prosciutki,raz go mialem to nic nie moglem sie w nim polapac.A uzywales wogle gamespy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 tak, jak sie nie umisz polapac :| czego nie umiales zrobic ?. Jak nie umiales gier wyszukac dajesz na narzedziach filters.. potem configure games, tam wybierasz gre i szukasz automatycznie exeka jak Ci znajdzie zaznaczasz a potem ok. I gra juz jest dodana, w glownym menu naciskasz ta gre po lewej i dajesz refresz i wyskakuje Ci pelno serwerow. Jak cxhcesz z np. polski po lewej w opcjach mozesz zmieniac parametry szukania (czy z haslem czy bez, czy pokazyac pelne serwery, z jakich krajow etc.)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 22 Sierpień 2004 Share Napisano 22 Sierpień 2004 Dla Cibie ten progam jest prosty dla mnie nie,kazdy lubi co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol2200 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 http://www.epcgaming.com/epcgaming_v2/servers2.php?gameid=1Strona ze skrakowanymi serwami, jeżeli chcesz aby były na the EYE to ściągnij ten plik : http://www.epcgaming.com/epcgaming_v2/txt_download.php?gameid=1wejdź w Eye : plik>>import server list i wybierz plik który ściągnąłeś, dalej sobie poradzisz. W razie pytań gg:3273969 email: karol2200@gmail.com Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bathin Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Lol Karol, kogo to obchodzi po trzech latach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Witam.Wydaje mi się że dobrze że odświeżane są takie stare tematy znaczy to że ludzie czytają nie tylko pierwsze 2-3 strony.Pozatym sprawdzę te linki. Gra ta jest jeszcze bardzo popularna.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.