wiciu_r Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Napisano 13 Sierpień 2004 Witam !Czy ktoś się orientuje kogo reprezentuje FUNDACJA FORT" ?Pozdrawiam
Arado Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 Fundacja Fort reprezentuje wszystkich zrzeszonych i nie zrzeszonych eksploratorow,poszukiwaczy militarii i milosnikow histori co zapisane jest w statucie fundacji.Celem fundacji jest wspomaganie wszelkich ruchow eksploracyjnych,prowadzenie muzeum militarii i poprzez to popularyzacje histori najnowszej (II WS).Fundacja stawia swoje pierwsze kroki zatem prosze o odrobine cierpliwosci i zrozumienie zawilosci tematu. Z powazaniem Prezes Fundacji Fort Miroslaw Huryn
wiciu_r Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Napisano 13 Sierpień 2004 Bez urazy, ale słowo fundacja zawsze kojarzyło mi się z kasą, czyli z konkretną osobą oraz jakąś ustaloną lokalizacją (muzeum). Jeśli znajomy kustosz dobrze wyliczył to wyciągnięcie Stuga z bagna to jakieś 30tys zł samych kosztów ( bez renowacji) to nasuwa się pytanie kto to sponsoruje.Nie mam nic przeciwko Fundacji, chcę tylko wiedzieć dla zaspokojenia własnej ciekawości.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.